Aniston

Michael Jackson er død.

The king of pop, blev erklæret død på UCLA Hospital, Los Angeles kl. 2:26 lokal tid 24 juni 2009.

I skrivende stund er samtlige nyhedsmedier verden over igang med at skrive de samme ord som vi her på Aniston. Legenden Michael Jackson er død i en alder af 50 år.
Michael Jackson er død.
Tidligere på dagen blev Jacko i al hast kørt til ULCA hospitalet i Los Angeles. Højst sandsynligt var det hans hjerte der ikke ville længere. Han fik et ildebefindende i sit hjem i Holmby Hills, hvorefter personalet ringede 112. Ambulancefolkene forsøgte herefter uden synlig held at give ham hjertemassage. Da han ankom til hospitalet kort efter, blev atter et genoplivningsforsøg startet, men lægerne måtte konstatere at der intet var at gøre længere.

 Twitter er fyldt med beskeder fra hans bekendte og hans familie har indfundet sig på hospitalet. Ifølge rygter skulle hans søster LaToya, være brudt grædende sammen på hospitalet. Og det var en meget bevæget Jermaine Jackson som for kort tid siden, måtte træde frem for verdenspressen, og officielt bekræfte at hans lillebror Michael Jackson er død.
Den selvbestaltede konge af pop er død, i en alder af kun 50 år. Han efterlader sig 3 børn, Michael Joseph Jackson, Jr., Paris Michael Katherine Jackson and Prince "Blanket" Michael Jackson II.
ANNONCE
Michael Jackson er død.
2009  skulle ellers have været Jacksons år. Han havde i måneder trænet og øvet til sit store comeback, som skulle have fundet sted i på O2 Arenaen i London den 13 juli, og derefter fortsat frem til marts næste år. Det er muligt at presset, efter i mange år ikke at have optrådt, simpelthen blev for meget for en af de største kunstnere der nogensinde har eksisteret.

I flere årtiere var Michael Jackson manden som var indbegrebet af pop. Hans hit er talrige, og han havde en fantstisk evne til at genopfinde sig selv.
Der er ikke meget tilbage af den lille sorte og krushårede Michael, som i tresserne stod i front foran sine bødre i The Jackson Five. Rygterne der har svirret omkring hans person er mindst lige så talrige. Fra at han blegede sin krop for at blive hvid, hvilket så senere viste sig at skyldes en hudsygdom, til retssagen omkring hans påståede hang til pædofili.
Hans ægteskaber med henholdsvis Debbie Rowe, med hvem han har børnene Michael jr og Paris, og som oprindelig var sygeplejerske hos lægen Arnold Klein som behandlede hans hudsygdom. Til det korte ægteskab med Elvis Presley's datter, Priscilla Presley.
Han vil blive husket for sine danstrin, sin magiske handske, sit uforlignelige hjem men fremfor alt for sin musik, og for at have været en levende legende, igennem næsten et halvt århundrede.

Michael Jackson vil være savnet.............
ANNONCE
Michael Jackson er død.
&feature=channel
Del

Seneste nyt