Aniston

Meyers Bageri

Ganske enkelt den bedste bage-bog!

10 ud af 6 stjerner
Det er ikke så sært, at bogen "Meyers Bageri" har ligget på de danske bestsellerlister i lang tid. Det er ganske enkelt den perfekte bog til den bageglade!

Meyers Bageri
Hvis man i forvejen er glad for at bage brød og enkle kager, ja så bliver man ikke mindre glad for det, når man får "Meyers Bageri" i hænderne.

Bogen er en utroligt god inspirationskilde fyldt med både helt enkle og mere komplicerede bageopskrifter på alskens brød og nogle kager.

Opskrifterne er ledsaget af flotte og indbydende billeder, og alle brødene og kagerne i bogen ser ud som noget, man gerne vil sætte tænderne i med det samme.

Hele bogen emmer af Claus Meyers kærlighed til godt brød, og når man har besøgt Meyers Deli, ved man da også, at brødet ikke kun ser godt ud, det smager også bare dejligt.

Meyers bageri går som varmt brød
Claus Meyer har været fascineret af at bage lige siden, han var lille, og det kan mærkes.

I bogen deler han således sin passion med læseren og præsenterer en perlerække af opskrifter på lækkert brød og kager.

Siden udgivelsen den 30. oktober 2009 har "Meyers Bageri" da også ligget i toppen af de danske bestsellerlister, og bogen er lige nu nummer 1 på Arnold Buscks bestsellerliste for faglitteratur.

Derfor er bogen også netop sendt ud i 5. oplag.

"Meyers Bageri" er skrevet af Claus Meyer og udgivet den 30. oktober 2009 af Lindhardt & Ringhof. Vejl. udsalgspris er 299,95 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce