Aniston

Meyers Almanak får julebutik

Claus Meyer åbner en pop-up shop i anledningen af julen og hans nye kogebog.

Meyers Almanak får julebutik
Fra på onsdag, hvor vi skriver 1. december, og frem til juleaften vil du kunne opleve Claus Meyers helt nye butik, som han har åbnet i forbindelse med den nye kogebog "Almanak".

Butikken er usædvanlig og dedikeret til denne helt specielle kogebog, der udkom 29. oktober på forlaget Lindhardt og Ringhof.

Butikken åbnes i, efter sigende, meget smukke lokaler i Sværtegade i det indre København. Så det skulle være lidt af en oplevelse.

Og du vil kunne lægge vejen forbi, når du alligevel julehandler og besøge et helt univers, der er inspireret af Almanak.

Almanak og kendte kokke
Alt det, der foregår og bliver solgt i Almanak-butikken, er i bogens ånd og Claus Meyer har også inviteret nogle af sine bogaktuelle kokkevenner til at kigge forbi. 

I butikkens gård vil der være opsat et udekøkken, hvor en række af landets kendte kokke vil kaste sig ud i småretter, som de besøgende kan få lov at smage.

Herudover kan du nyde et glas gløgg, købe dagens pakkekalenderprodukt fra Meyers Deli og naturligvis købe Almanak og få den signeret af Claus Meyer.

Yderligere info
Butikken ligger i Sværtegade 3 og har åbent på hverdage 12-18 og i weekenden 11-15.

Butikken åbner 1. december kl. 12 og lukker igen 23. december kl. 18.

Læs mere her eller på facebook.com/meyersalmanak. Her kan du se det planlagte program for butikken, deltage i en adventskalender med præmier og se billeder fra butikken.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce