Aniston

MerryXmas.exe

22. december

Bruce havde stirret sig blind på kortet over bygningen, og han var ved at gå i panik, men han havde endnu ikke spurgt nogen på Aniston.dk om hjælp, og nu forstod han, at det var tiden at få hjælp udefra.

MerryXmas.exe
Den første han tænkte på var Errol, som jo havde hjulpet ham til at starte med, da han skulle have Marys adresse. Han klikkede sig ind på Aniston.dk og håbede bare, at han måtte være heldig og finde Errol online.

Og han var heldig - Errol var endda "Den mest aktive den sidste time".

"Hej Errol.

J har nogt, som j gern vil ha lidt hjælp t.

D r d kort, dr r attachd t beskedn her - ved du hvilkn bygning d r?

Hilsen Bruce"


Kort efter fik han en mail tilbage fra Errol.

Errol: "Hej Brucerboy, det er sørme længe siden, jeg har hørt fra dig. Hvordan gik daten? Jeg skal lige se på kortet, men tror nu ikke, at jeg er den rigtige at spørge."

Hvilken date? Bruce tænkte sig om - nårh ja, Mary... Ja, selvfølgelig. Errol vidste jo ikke noget om det hele, og Bruce måtte hellere holde mund. Han skulle bare vide, hvor den bygning var.

Bruce: "Som j selv spåede, så gik d ik så godt. Skriver kun megt lidt samn med hend nu..."

Det var jo ikke løgn - de skrev ikke ret meget sammen mere, og Bruce havde heller ikke lyst til at skrive med hende - ikke sådan som han vidste, at hun var!

"... Men d r helt fint. Hun ser heller ik så godt ud i virkeligheden som på billedet..."

Det var til gengæld en løgn, eftersom han ikke helt vidste, hvordan hun så ud - han havde jo kun nået at se nogle glimt af hende. Hver gang han havde haft muligheden for at se hende, havde han jo været på flugt.

"... Men hvad finder du ud af med d kort?"

Errol: "Jeg synes nu ellers at hun ser glimrende ud. Men selvfølgelig ligner hun ikke billedet. Det er jo en skuespiller... Men ved ikke hvor den bygning er, sender det lige til nogle venner. Måske kan de finde ud af det..."

Doh - hvorfor havde han ikke tænkt på det - hun havde afbilledet en skuespiller, ligesom han selv havde gjort. Men skidt. Errol var ved at hjælpe ham.

Der gik en halv times tid, mens Bruce prøvede på at koncentrere sig om dagens artikel,Julefrokost anno 2004. Det var ellers en meget underholdende artikel, men han var bare for spændt. Hvornår ville Errol knække koden - eller kortet - eller hvad man nu sagde?

Der gik endnu 10 minutter, og så kunne Bruce ikke holde det ud længere. Han skrev en intern mail til Errol:

"Hva... Findr du ud af nog1?"
ANNONCE
MerryXmas.exe
Fem minutter gik - intet svar! Bruce begyndte at blive utoldmodig og sad nu og trommede på skrivebordet med fingrene. Hvad lavede han? Hvorfor svarede han ikke? 5 minutter ekstra, og så poppede en lille besked op, at der var post fra Errol!

Aha! Så måtte der være sket noget! Og ganske rigtigt:

"Hej Brucerboy. Gode nyheder - du tror, at det er løgn, men en af mine venner arbejder faktisk i den bygning. Han er sikkerhedsvagt, og han genkendte kortet med det samme! Det er Nationalbankens bygning, og den vej, der er markeret fører ind til en boks nær seddeltrykkeriet. Men hvor har du fundet det kort henne, og hvad skal du egentlig bruge det til? Min ven er ret interesseret - især fordi den boks er fyldt med penge."

Bruce: "J fandt d på Google - ska egentlig ik brug d t nogt, var bar nysgerrig!"

Han vidste, at det var et åndssvagt svar, og at det ikke holdt overhovedet, men hvad skulle han sige?

"Øh jo, nu skal du høre - jeg ved tilfældigvis, at Mary formentlig vil plyndre den boks i morgen. Ja, jeg ved godt, at det lyder usandsynligt, men det er altså sandheden. Hun vil bruge den speciallavede virus, MerryXmas.exe; du ved - den virus der var skyld i problemerne på Storebæltsbroen samt det med DSB i Odense - og for den sags skyld også Strømsvigtet.

Hun har øvet sig godt og grundigt og vist nok justeret den, sådan at den passer helt nøjagtigt til formålet. Og når ja, det kort er vist til tre meget voldelige mænd, som skal udføre hendes instrukser irl. Og det var jo også de tre fanger, der flygtede fra Nyborg Statsfængsel - og de samme tre, der har slået mig ned, sådan at jeg endte på sygehuset..."


Nej, det holdt ikke. Det var bedre at komme med en ufuldstændig forklaring, som ikke holdt vand. Errol ville jo tro, at han var blevet skør.

Men nu, hvor han vidste, hvilken bygning det var, vidste han også, hvad hun var ude på.

Følg med i næste afsnit - i morgen!

Læs også:

Afsnit 1

Afsnit 2

Afsnit 3

Afsnit 4

Afsnit 5

Afsnit 6

Afsnit 7

Afsnit 8

Afsnit 9

Afsnit 10

Afsnit 11

Afsnit 12

Afsnit 13

Afsnit 14

Afsnit 15

Afsnit 16

Afsnit 17

Afsnit 18

Afsnit 19

Afsnit 20

Afsnit 21
ANNONCE
Del

Seneste nyt