Aniston

MerryXmas.exe

21. december

Næste dag, da Bruce var ved at kigge de downloadede filer igennem, fik han en mail på den interne på Aniston.dk. Mary havde åbenbart ikke følt sig helt sikker på, at han ville forstå alvoren af hendes ord - og det havde hun jo egentlig også ret i af føle.
ANNONCE
MerryXmas.exe
"Jeg håber, at du forstod alvoren af min trussel i går. Jeg mener det seriøst. Hvis du prøver på noget, er der ingen, der kan hjælpe dig. Jeg kan ikke tillade, at du ødelægger det her for mig - ikke nu! Jeg er for tæt på målet, så for din egen skyld - drop enhver tanke om at forhindre mig i mit foretagende. Det vil kun blive værst for dig selv!"

Bruce forstod godt alvoren, men han var også tæt på målet, og han kunne heller ikke stoppe nu. Han havde kigget meget på bygningsplanen for at finde ud af, hvor bygningen skulle være, og hvad den eventuelt indeholdt, men han fattede det ikke.

Derpå havde han systematisk gået alle de mærkelige mapper igennem - men han kunne ikke åbne nogle af filerne, og dem, som han kunne åbne, gav ikke mening for ham. Der var dog en fil, der gav mening. Der var en dato og en masse tider; og dokumentet fortalte, hvordan det endelige kup skulle udføres. Hvilke døre, der skulle åbnes på hvilke tidspunkter, og hvad der ellers skulle ske.

Han trykkede på besvar-knappen.

"Hej Mary

J forstår skam udmærk1 alvor1 af, hva du sir. Og j gør ik mere i d. D lovr j!

Hilsen Bruce"


Det varede ikke længe, før der poppede en lille besked op til ham, at han havde fået et brev fra Mary.

"Godt! Husk det nu: Det vil blive værst for dig selv..."

Bruce var ligeglad. Hun kunne rende ham. Og nej, han ville ikke prøve at komme ind på hendes computer, men han ville prøve på at finde ud af, hvor den bygning var henne. Om han så skulle spørge alle på Aniston.dk om det.

Og når tiden var inde, ville han prøve, om han kunne hacke sig med ind - og om han kunne stoppe hende og de tre hjælpere, som skulle ind i bygningen.

Han vidste endnu ikke, hvordan det skulle kunne lade sig gøre, men han ville i det mindste prøve. Og der var stadig tid. Det var kun den 21. december, og han havde hele næste dag. Og noget af den 23. december.

Det var ikke meget tid, men forhåbentlig nok. Men nu, da han tænkte på tid, kom han til at tænke på noget andet, som han slet ikke var i god tid med. Han havde endnu ikke købt en julegave til sin mor!

Og han vidste ikke en gang, hvad han skulle finde på.

Bruce skyndte sig rundt på
Derefter gik han ud i køkkenet for at få sig lidt at spise.

Følg med i næste afsnit - i morgen!

Læs også:

Afsnit 1

Afsnit 2

Afsnit 3

Afsnit 4

Afsnit 5

Afsnit 6

Afsnit 7

Afsnit 8

Afsnit 9

Afsnit 10

Afsnit 11

Afsnit 12

Afsnit 13

Afsnit 14

Afsnit 15

Afsnit 16

Afsnit 17

Afsnit 18

Afsnit 19

Afsnit 20
ANNONCE
Del

Seneste nyt