Aniston

MerryXmas.exe

20. december

Bruce sad og fumlede med usb-sticken. Han havde helt glemt den igen, men der var jo nogle oplysninger på, som han ikke havde set endnu. Da han skulle til at tømme den, var de jo kommet for at banke ham, og heldigvis havde han haft den rundt om halsen, og de havde ikke opdaget den.
MerryXmas.exe
Endelig kom den ind, og Bruce ventede, mens han scannede den for vira. "No threats found!"

Han åbnede drevet, og få sekunder efter havde han adgang til nogle få af Marys mapper. Det lignede meget de samme mapper fra sidst. Og der lå også et dokument ved navn codes.txt. Han håbede bare, at hun havde opdateret dette dokument. "Open"

Han ventede spændt, og endelig kom det frem:

"Online:

Id: hvad_skaber_magt?

Password: penge

Home:

Id: hvad_gør_penge?

Password: styrer_alt"

Det var dog noget mærkeligt noget at skrive, men okay - det måtte jo være hendes koder, og hvis det var, så havde han adgang til hendes server nu. Og bedst af alt. Hun troede, at alt var blevet slettet fra hans computer, så hun ventede ikke et online besøg fra ham. Hun følte sig formentlig sikker - især efter den advarsel hun havde sendt ham med de 3 mænd.

Men han vidste også, at opdagede hun ham, kunne han ikke længere føle sig sikker. Hun var i stand til at sende ulykker ned over ham, og han havde ikke lyst til at møde andre af hendes venner. Men på den anden side, så havde han fået nok af hende. Hun måtte ned med nakken - og det skulle blive ved hans hjælp.
ANNONCE
MerryXmas.exe
Han satte sig tilbage til computeren - nu skulle det være. Han ville ind på hendes computer. Og det kom han. Han nåede endda at downloade en del af hendes plan, og han nåede at læse endnu mere.

Så var der pludselig en der begyndte at skrive til ham i det dokument, som han læste.

Mary: "Har du virkelig ikke fået nok?"

Bruce tænkte sig om. Hvad fanden skulle han skrive...

Hun fortsatte:

Mary: "Jeg troede, at du havde opgivet - og nu er du her igen. Skal der virkelig skrappere midler i brug?"

Bruce spærrede øjnene op - hvad var skrappere midler? Hvad mente hun med det? Hvad var hun egentlig i stand til at gøre?

Mary: "Bruce... Jeg ved, at det er dig! Du kan lige så godt lade være med at ignorere mig!"

Han kiggede på skærmen.

Mary: "Bruce... Svar mig!"

Så satte han hænderne til tastaturet - han måtte tækkes hende. Han måtte overbevise hende, om at han lige havde besluttet, at han ikke kunne hamle op med hende - efter hvad han havde læst, ville det i hvert fald blive svært. Hvad han bare ikke skulle fortælle hende var, at han havde i sinde at prøve.

Bruce: "Undskyld... J ska nok stoppe nu... J..."

Han gik i stå.

Mary: "Kan jeg nu være sikker på det?"

Bruce: "Ja, helt sikker. J ka ik hamle op med dig. Du r for dygtig..."

Det måtte give pote. At han komplimenterede hende.

Mary: "For dygtig...? Haha... Jeg ved godt, at jeg er dygtig. Og jeg håber, at du mener det seriøst, ellers tvinger du mig til at gøre noget, som du vil fortryde."

Han sank en klump.
ANNONCE
MerryXmas.exe
Bruce: "J mener d seriøst..."

Mary: "Godt! Så skrid ad helvede til ud af mit system. Og opdager jeg, at du kommer tilbage, skal du få min kærlighed at føle..."

Så trak hun netstikket ud, og Bruce mistede kontakten til hendes system.

Bruce sad tilbage med en blandet følelse. Skulle han fortsætte? Var det klogt? Og ville han overhovedet få noget ud af det?

Han havde da fået lidt ned på computeren. Dokumenter og mærkelige filer. Og han havde læst noget af hendes plan. Men han forstod den ikke. Der var et kort over en bygning. Hun havde udpeget en rute, og der var nogle døre, der skulle åbnes, men han forstod ikke, hvad det var for en bygning, og hvorfor hun skulle åbne de døre.

Der var noget lusket ved hele sagen. Det virkede som om, hun ville bruge virussen til at få adgang til et sikkerhedssystem - sådan at hun kunne kontrollere bygningen.

Han rystede på hovedet og valgte at lade det ligge lidt. Desuden havde han kvalme, og han var ved at få hovedpine igen. Han var åbenbart ikke helt rask endnu.

Følg med i næste afsnit - i morgen!

Læs også:

Afsnit 1

Afsnit 2

Afsnit 3

Afsnit 4

Afsnit 5

Afsnit 6

Afsnit 7

Afsnit 8

Afsnit 9

Afsnit 10

Afsnit 11

Afsnit 12

Afsnit 13

Afsnit 14

Afsnit 15

Afsnit 16

Afsnit 17

Afsnit 18

Afsnit 19
ANNONCE
Del

Seneste nyt