Aniston

MerryXmas.exe

19. december

Bruce blev udskrevet og sendt hjem efter formiddagens stuegang. Da han kom hjem, tændte han computeren med det samme - sjovt nok havde mændene ikke taget hans computer - en ting, politiet havde valgt at se bort fra, selvom de hævdede, at mændene kun var indbrudstyve, der var på udkig efter værdier.
ANNONCE
MerryXmas.exe
Da han kom ind på Aniston.dkvar det første han så en ny artikel om den nye virus, MerryXmas.exe, som var blevet sluppet løs på nettet. Der var et link til en anden artikel på Politiken, hvor politiet havde udtalt sig.

"Vi ved ikke, hvor den kommer fra. Det er måske en udenlandsk hacker, men vi har en efterforskning i gang."

Det var kommet frem, at det var MerryXmas, der havde været årsag til de mange breakdowns, som Danmark havde oplevet den sidste måneds tid, men det havde politiet ingen kommentar til.

Bruce kiggede de forskellige tråde igennem. Stort set alle de små pærer var grønne, og det irriterede ham, for hos ham plejede de altid at være blå. Hvis ikke han havde svaret i en tråd, havde han i det mindste altid læst den, men nu havde han været syg - eller han var stadig syg. Han kunne i hvert fald mærke hovedpinen komme dundrende tilbage, og det varede ikke længe, før Bruce måtte opgive, lade grønne pærer være grønne, gå i seng og lægge sig til at sove.

Men hovedpinen var så voldsom, at han ikke kunne falde i søvn, og i stedet lå han og tænkte på alt det, han havde fundet ud af indtil nu.

Mary var i hvert fald ikke, hvad hun udgav sig for. Hun havde en eller anden plan, som han stadig ikke vidste, hvad var, og det var i hvert fald ikke sikkert, om han nogensinde ville finde ud af det. Det mindede ham om, at han hellere måtte rydde op næste dag og se, om der skulle være forsvundet nogle ting - hvis de virkelig havde gennemsøgt hans lejlighed, kunne det være for at finde oplysningerne.

Men man skulle jo tro, at de bare ville have smadret computeren så - for Mary ville da vide, at han havde lagret noget der.

Han satte sig op i sengen. Han havde jo ikke engang tjekket, om de skulle have haft computeren tændt og måske slettet hans mappe - den mappe han havde smidt alle oplysningerne ind på. Han steg ud af sengen igen, standsede op et øjeblik for at ømme sig og tog sig så sammen.

Computeren var stadig tændt, og det eneste han behøvede at gøre, var at tjekke om mappen og dokumenterne inde i den stadig var der.

Bruce gik hen til computeren, fik pauseskærmen væk og kiggede rundt på computerens skrivebord. Der var tonsvis af filer og mapper, og der burde også være en mappe der hed: "Mary", men den var der ikke.

Den var væk - nogen havde slettet hans bevismateriale!

Følg med i næste afsnit - i morgen!

Læs også:

Afsnit 1

Afsnit 2

Afsnit 3

Afsnit 4

Afsnit 5

Afsnit 6

Afsnit 7

Afsnit 8

Afsnit 9

Afsnit 10

Afsnit 11

Afsnit 12

Afsnit 13

Afsnit 14

Afsnit 15

Afsnit 16

Afsnit 17

Afsnit 18
ANNONCE
Del

Seneste nyt