Aniston

MerryXmas.exe

9. december

Bruce havde været et stort nervevrag siden indbruddet; og den gode nats søvn, som han havde håbet på, havde været et helvede. Han havde vendt og drejet sig, vågnede flere gange med sved på panden, og hans drømme drejede sig hele tiden om kolde, klamme kældergange, hvori han blev forfulgt.
ANNONCE
MerryXmas.exe
Men selvom det var blevet lys dag, og han havde været oppe lige siden det første morgenlys tittede ind mellem gardinerne, følte Bruce sig slet ikke bedre tilpas. I løbet af natten havde hans underbevidsthed pirret ham, og nu, hvor dagen var på sit højeste, pirrede hans bevidste jeg ham. Han var frygteligt bange for, at Mary havde set, hvem der var i lejligheden. Og han var bange for, at politiet pludselig skulle dukke op og anholde ham for ulovlig indtrængen.

Da han flygtede fra gerningsstedet, havde han faktisk været så bange, at han havde glemt at levere de to nøgler tilbage, og de lå nu i hans hånd, mens han med dårlig samvittighed stirrede ned på dem.

Den gamle mand havde været så flink imod ham, og han havde misbrugt hans tillid. Han havde stjålet kældernøglen, og hvad ville manden ikke sige, når han opdagede, at den var væk. Måske ville han også ringe til politiet, og så kunne de ligge to og to sammen - de skulle bare ransage hans lejlighed, finde de to nøgler, og så var det bevismateriale nok til at få ham dømt - for indbrud!

Han var forbryder, og han ville være forbryder altid ud i fremtiden - en gang tyv, altid tyv - en gang forbryder, altid forbryder!

Bruce stirrede på nøglerne - han var ligeglad med Marys ekstranøgle, men den gamle mand havde nu været så flink, og hvis han skulle se ham i øjnene igen - fra en politibil. Bruce fik kvalme... Han skyndte sig ud til toilettet, stak hovedet ned i kummen, men fik det hurtigt op igen. Lugten fra lokummet kunne give enhver kvalme kvalme...

Bruce følte sig for alvor syg. Han rystede over hele kroppen, han svedte og frøs på samme tid, og det eneste han havde lyst til, var at gå i seng. Men det var han også bange for, for hvad nu hvis helvedet fortsatte i hans drømme, sådan som det havde gjort hele den foregående nat?

Han kunne måske ende i fængsel, sammen med rigtige forbrydere - sammen med mordere, rockere og narkomaner...

Nyborg Statsfængsel var som et fort, ikke rart udefra, men heller ikke rart indenfor. Det var så godt sikret som ethvert andet dansk fængsel, men computersystemet var ikke klar på den nye virus, som pludselig brød ud og lammede fængslet. Låsene slog fra, dørene åbnede sig, og fangerne kunne pludselig gå helt frit rundt - også i de dele af fængslet, hvor de ikke havde adgang.

3 fanger vidste endda, hvor de skulle gå hen for at finde en vej ud af fængslet, og de var klar ved denne dør, da låsen slog fra og døren åbnedes. 5 sekunder, og så var de på flugt. 10 sekunder efter var låsen atter låst, og mens kaos herskede inden for murene, mens politiet og fængselspersonalet fik greb om sagen og neddæmpet gemytterne - da havde disse 3 fanger frit lejde til at fortsætte ud i friheden.

Og det gjorde de. De var helt klar på, hvad der skulle ske - de var forberedte, og de vidste lige, hvor de skulle hen... Der ville der være plads til at hvile, der skulle de ikke hele tiden arbejde, der behøvede de kun at lave et lille job - og så var de millionærer!

Følg med i næste afsnit - i morgen!

Læs også:

Afsnit 1

Afsnit 2

Afsnit 3

Afsnit 4

Afsnit 5

Afsnit 6

Afsnit 7

Afsnit 8
ANNONCE
Del

Seneste nyt