Aniston

MerryXmas.exe

7. december

"Hey Errol

R dr ik nog1 med, at du ved, hvor Mary bor irl?

J menr fra den gang hun shoppede med dig!

Hilsen Bruce"


"Hey BrucerBoy

Hmm - tjo, det gør jeg da, hvorfor?

Hilsen Errol"


Bruce: "Fordi j endlig har fået min date! Men hun glemte at give mig adress1!"

Errol: "Nej dog - tillykke... Okay da - det skader vel heller ikke - bare du ikke siger, at du fik adressen af mig! Okay?"

Bruce: "Helt okay - min mund r tæt"

Errol: "Fint fint - Hun bor på Borgmester Chrstiansensgade 33 2.tv i København SV. Så var i hvert der jeg hentede hende!

Hav en god date ;)"


Bruce: "Tak, m1si d ik til nog1 - d ender sikkert i 1 fiasko... Du ved mig og min store mund - vi tænker ik helt ens! Nå, m1 tusind tak..."

Errol: "Ingen årsag - og BucerBoy - min mund er lukket med syv segl"

Ja ja, når alt kom til alt, var han alligevel lidt heldig. Borgmester Christiansensgade var jo ikke mere end et par gader væk fra ham selv. "I love it when a plan comes together!"

Anyways, Bruce ville tage derover næste dag, men han begyndte at samle det hele sammen med det samme - alle de ting han skulle have med. Han vidste ikke, hvordan han ville komme ind i huset, men han regnede ikke med, at hun havde nogen alarm på - han kunne formentlig smadre et vindue eller sådan noget...

Bruce fandt en taske, som han ville pakke til næste dags udflugt. Han gik et par gange rundt om sig selv, mens han prøvede på at tænke praktisk. Et reb... Et reb ville være godt at have med - i fald han blev nødt til at fire sig ned fra et vindue - han skulle jo tænke på flugten. Han skulle også have noget med, så han eventuelt kunne smadre et vindue - en hammer kunne bruges, og så selvfølgelig en USB-stick med masser af plads. Han ville ikke have tid til at brænde noget ud på cd"er...

Da han havde pakket det hele, blev han enig med sig selv om at tage et smut derover og spionere lidt. Det var sikkert godt at vide, hvor han skulle ind - om der var nogle gode muligheder. Så han tog en jakke og et par sko på. Derefter tog han sin cykel, og 5 minutter senere var han på Borgmester Christiansensgade. Han stillede cyklen fra sig og begyndte at følge numrene op mod 33. Endelig - der var det. Han gik hen til døren og opdagede til sin rædsel, at det var et af de dersens kaldesystem.

Det betød, at han skulle have nogen til at lukke sig ind, og den nogen kunne i hvert fald ikke være Mary.

Bruce var glad, han vidste, hvor hun boede, og selvom han ikke vidste, hvordan han skulle komme ind, så var han sikker på, at det nok skulle gå.

Følg med i næste afsnit - i morgen!

Læs også:

Afsnit 1

Afsnit 2

Afsnit 3

Afsnit 4

Afsnit 5

Afsnit 6
ANNONCE
Del

Seneste nyt