Aniston

MerryXmas.exe

4. december

Klokken var 03:17, og Bruce sad stadig og arbejdede med sin computer. Han havde været på vej i seng, da han pludselig huskede, at han havde en gammel computer stående inde i skunken. Den var brændt sammen en gang sidste år, hvorefter hans mor havde købt en ny computer til ham. Men han havde gemt den til den dag, hvor han skulle bruge lidt reservedele fra den. Og den dag var kommet nu. Han havde skilt både den og den nye computer ad, og nu var han lige ved at være færdig med at skrue de sidste skruer i.
ANNONCE
MerryXmas.exe
Harddisken var blevet udskiftet, og Bruce håbede bare, at det var det eneste, der var nødvendigt. Selvfølgelig blev han nødt til at formatere C-drevet og installere de pro-grammer, der manglede.

For eksempel Photoshop, Nero, Norton, eMule, Kazaa og alle de andre små programmer, han ellers havde fra nettet - samt selvfølgelig Doom3 og Quake. Ikke noget så godt som et cool splatter-spil, når man kedede sig.

Anyways, det ville jo tage lidt tid - han skulle også opdatere hele lortet.

Da klokken blev 05:34 smuttede han i seng. Computeren var ikke helt klar endnu. Den var i gang med den sidste scan efter alt instal-lationsarbejdet, og Bruce var temmelig træt.

Det tog ikke mere end et par minutter, før han trak kæmpetorsk i land...

Bruce sov helt igennem, og da han vågnede, var det stadig mørkt udenfor - eller det var mørkt igen! Det var aften, og Bruce havde gået glip af hele dagen - men det generede ham ikke specielt. Det havde han gjort så mange gange. Der havde også været en 3-ugers periode i sommers, hvor han havde været vågen om natten, mens han havde sovet om dagen. Men så blev han syg, og hans læge mente, at han burde få en ordentlig døgnrytme igen.

Siden da havde han prøvet på at være lidt mere forsigtig - det var sku bare så svært. Når der var nogle ting, som man skulle have fikset på computeren - eller hvis man var i gang med et godt spil Doom3!

Computeren var færdig med at scanne, og Bruce satte sig hen til den. Han skulle lige ordne de sidste par detaljer, før han kunne prøve på at få adgang til hendes computer - der måtte være beviser gemt på den - og kunne han hacke sig ind på hendes computer, uden hun opdagede det, kunne han måske finde oplysningerne og downloade dem.

Det krævede bare, at hun ikke fik mistanke. Det eneste hun behøvede at gøre for at ødelægge hans plan var at trække netstikket ud. Gjorde hun det, ville han selvfølgelig have nogle oplysninger liggende - ikke alle - men nogle. Men det var ikke så meget det - det var mere det, at opdagede hun ham, ville hun måske virkelig gå til angreb på ham. Man kunne ikke sige, at den foregående virus havde været harmløs - slet ikke. Han var jo blevet nødt til at skifte harddisken ud for pokker, men Bruce ville helst ikke finde ud af, hvad hun ellers var i stand til.

Det smarte var, at han kendte hendes IP-adresse. Til forskel fra hans, var hendes fast, og derfor kunne han altid spore hendes computer, mens det krævede et langt større arbejde at spore ham.

Når han nogle gange havde hjulpet hende med tekniske ting, havde det været nødvendigt for ham at se det med egne øjne, og så havde han fået lov at komme ind på hendes server... Men det havde heller ikke været som med andre, når han hjalp dem. De fleste gav ham adgang til alt, da de ikke anede, hvad der egentlig foregik. Mary havde kun givet ham adgang til lige præcis det, hun ville have ham til at fikse - smart var hun... Den gang havde det undret ham, for han vidste ikke, hvor god hun egentlig var til skidtet, men nu, da han vidste, at hun havde gang i andre og mere lyssky projekter, forstod han.

Men hvad han ikke forstod, var hvad fanden hele projektet faktisk gik ud på, og det var det, han håbede på at få opklaret ved at hacke sig ind på hendes computer. Han måtte bare finde en smart måde at gøre det på. Hun skulle jo ikke opdage det - men hvad fanden? Der var stadig masser af tid, så Bruce besluttede sig for at vente til næste dag.

Følg med i næste afsnit - i morgen!

Læs også:

Afsnit 1

Afsnit 2

Afsnit 3
ANNONCE
Del

Seneste nyt