Aniston

Merrell i vilde sommerfarver

Merrell er gået all in på farver i denne sæson - og, ikke mindst, på komfort.

I denne sæson kan du næsten ikke komme uden om pangfarverne. Klæd dig fra top til tå i alskens skønne og klare farver, og du er 100 pct. med på noderne.

Fodtøjet må derfor også gerne være til at få øje på, og i den forbindelse er Merrells nye sneakers helt perfekte!

De nye sommerfarver er nemlig gule som solen, blå som den klareste sommerhimmel, grønne som græsset og pink som de smukkeste blomster.
ANNONCE
Pink som ind i h**** og helt enestående lækre at gå i! (Merrell Crush Glove i farven Pink Rose) - Merrell i vilde sommerfarver Pink som ind i h**** og helt enestående lækre at gå i! (Merrell Crush Glove i farven Pink Rose)
Solskin og farverige sneakers fra Merrell gør det hele lidt sjovere. - Merrell i vilde sommerfarver Solskin og farverige sneakers fra Merrell gør det hele lidt sjovere.
Jeg er blevet head over heels forelsket i de nye Merrell Crush Glove. De fås nemlig ikke bare i de lækreste farver, som man kan forestille sig. De er også virkeligt behagelige at gå og løbe i.

Skoene giver rigtig meget plads til tæerne, de har en god affjedring, og faktisk kan man gå i dem kilometer efter kilometer uden at få det mindste ondt i fødderne.

Merrell Crush Glove er da også en såkaldt barefoot model, der er designet til at føles som om, man går eller løber på bare tæer - bare med bedre affjedring, end hvis man rent faktisk gik på bare tæer.

De er derudover helt lette, så man næsten ikke mærker, at man har dem på.

Udover at være uovertruffent gode at gå i, så tilfører de også et almindeligt outfit en hel masse pang og livsglæde. Og løbere lovpriser dem desuden som værende blandt de bedste løbesko på markedet netop nu.

Brug dem med jeans eller løbetights - it's all up to you, bare det er farverigt og lækkert!


Merrell Crush Glove har en vejl. udsalgspris på 999 kr. Nærmeste forhandler oplyses på tlf.: 39 16 33 33.
ANNONCE
Crush Glove er fyldt med fede detaljer og er udført i let og lækkert materiale, som fødderne kan ånde igennem. - Merrell i vilde sommerfarver Crush Glove er fyldt med fede detaljer og er udført i let og lækkert materiale, som fødderne kan ånde igennem.
Merrell Crush Glove i pink - Merrell i vilde sommerfarver Merrell Crush Glove i pink
Merrell Crush Glove i gul - Merrell i vilde sommerfarver Merrell Crush Glove i gul
Merrell Crush Glove i en lidt mere afdæmpet, men stadig funky, udgave - i sort. - Merrell i vilde sommerfarver Merrell Crush Glove i en lidt mere afdæmpet, men stadig funky, udgave - i sort.
Merrell Mix Master Road Glide i Pink til vejl. udsalgspris på 900 kr. - Merrell i vilde sommerfarver Merrell Mix Master Road Glide i Pink til vejl. udsalgspris på 900 kr.
Merrell Mix Master Road Glide i sort med pink detaljer. - Merrell i vilde sommerfarver Merrell Mix Master Road Glide i sort med pink detaljer.
Merrell Mix Master Move Glide i Island Green - Merrell i vilde sommerfarver Merrell Mix Master Move Glide i Island Green
Merrell Mix Master Road Glide i en skøn blå nuance - Merrell i vilde sommerfarver Merrell Mix Master Road Glide i en skøn blå nuance
Del

Seneste nyt

ANNONCE