Aniston

Mere Max Mara

Max Mara har netop lanceret en ny parfume

Forår, sol og sommer, det er blot nogle af de ord, der kan beskrive den nye parfume fra Max Mara. Parfumen byder på sensualitet og kvindelighed. Navnet er "Le Parfum."
Mere Max Mara
Det italienske modehus Max Mara er nok mest kendt for sit designertøj. I 1947 begyndte Achille Maramotti nemlig at designe high-fashion couture tøj, hvorfor modehuset Max Mara blev stiftet.

Den nysgerrige læser har måske allerede bidt mærke i, at Maramottis efternavn er blevet brugt som inspiration i modehusets navn.

Men, hvordan kombineres design, eksklusivitet og en mands tanker om mode i en parfume? 

Parfumens flakon oser af design. Ved første øjekast henledes tankerne på formen af et hjerte. Hjertet symboliserer både følelser og feminitet. Formen på flakonen kunne dog også være en hyldest til de kvindelige former. Eksklusiviteten er den indpakning, parfumen har omkring sig, der består af et gråt silkebånd rundt om parfumen. Det mandlige islæt er tilført parfumens duftnoter.

Duften har en topnote bestående af muskatnød, der normalvis er at finde i maskuline dufte. Dertil kommer mellemnoterne bestående af blandt andet mirabelle, rose og jasmin. Bundnoterne inkluderer forskellige træ-dufte, som limetræ. Der kunne altså være tale om et møde mellem det maskuline og det feminine, og hvilket resultat! Duften er let, frisk og må siges at være det bedste bud på en sommerduft.

Duften kan fås i butikkerne nu, og 40 ml. kan erhverves til den nette sum af 299 kroner i Matas.

Se reklamen for duften her:
ANNONCE
Mere Max Mara
Del

Seneste nyt