Aniston

Meningsløs hærværk

Hærværk er blevet dagligdag

Det er så ærgeligt at opdage, når bilen er smadret på parkeringspladsen, eller nogen har forvandlet din lejlighed til et bombekrater. Hvorfor er der nogen, der ikke kender forskel på, hvad der er dit og mit? Hvorfor er der nogen, der vil begå vold for et forkert blik?

ANNONCE
Meningsløs hærværk
Hærværk er blevet en del af dagligdagen. Det sker alt for ofte, at vi hører om meningsløse overfald og meningsløst hærværk. Jeg bor i centrum af en storby, hvor parkering stort set er umuligt - medmindre du er villig til at betale en formue for at parkere.

Men det er næsten ligegyldigt, for din bil er stadigvæk meget udsat for hærværk. Du risikerer blandt andet, at din nummerplade bliver stjålet og at din bil bliver smadret og tømt for værdier. Selvom du åbner handskerum og andre skjulesteder for at vise tyvene, at her er ingen grund til at bryde ind, så begår de alligevel hærværk.

Derudover er der den hærværk, som begås i en ordentlig brandert. Her sparkes og slås der meningsløst på biler, scootere og cykler. Noget, der kun kan vække stor irritation hos ejerne. Det er trods alt kun materialistiske goder, men du skal heller ikke selv føle dig for sikker!
 
Et forkert blik, et skub - og du er selv i farezonen. Og her kommer et andet interessant spørgsmål: Hvis du var vidne til hærværk eller et overfald, ville du gribe ind? Det er ikke et nemt spørgsmål at besvare, fordi der bæres mange knive i dag. Hvis overfaldet ender i retten, ville du så turde vidne mod gerningsmanden/gerningsmændene? Hvad er din mening?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce