Aniston

Men in Trees

Ny serie om singlelivet

Nu har vi i et stykke tid kunne se reklamerne for TV3's nye serie, Men in Trees, og det ser jo lovende ud. Med forfatteren til Sex and the City, instruktøren af Walk the Line og en storbykvinde blandt vildmarkens mænd er der lagt op til underholdning i topklasse.

Men in Trees
Marin Frist, spillet af Anne Heche, er en lykkelig kvinde, der arbejder som specialist i kærlighed og parforhold. Hun er bedstsælgende forfatter, som mener, at det er let at finde den rette mand: Det gælder bare om at vide, hvad man vil have!

Med sit eget liv som udgangspunkt rejser hun land og rige rundt for at udøse af sin visdom til andre kvinder. En dag finder hun dog ud af, at hendes forlovede er hende utro, og hele hendes verden falder i grus.

Marin Frist tvinges dermed til at begynde helt forfra, og hun begynder en uforglemmelig rejse i jagten på kærligheden - den ægte slags denne gang!

Hun beslutter sig for at blive i en lille by i Alaska, der ellers bare var et kort stop på hende bogturné.

Her vrimler det med singlemænd, og Marin Frist finder hurtigt ud af, at hun da vist sagtens kunne lære en ting eller to, om det emne, hun troede, hun havde så godt styr på; kærlighed og at finde en god mand - Og beholde ham.

Serie om singlelivet
Det er med store forventninger, at skribenten ser frem til premieren på serien i aften. For har her ikke været lidt tomt, siden "Sex and the City" stoppede? Godt nok har vi "Desperate Housewifes", men der manglede noget til den voksende andel af singler, som "Sex and the City" har været med til at skabe. Vi vil se stærke kvinder, den evige jagt på en partnere, flirt, pinligheder og frække singlemænd. Og mon ikke vi kan få stillet vores lyst her?

Men in Trees har premiere i aften, den 12. april, klokken 21.00 på TV3.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce