Aniston

Melanotan

Det moderne tan-drug.

Giver dig en effektiv og langvarig kulør...

Melanotan
Før i tiden var det kun kendt blandt bodybuildere og modeller, men nu svømmer markedet i Melanotan, og alle typer køber det.

Melanotan blev udviklet i midten af 80'erne for at give kulør uden påvirkning af solen.
 Stofferne er hverken færdigtestet eller godkendt i nogen lande, men kan let skaffes illegalt på nettet. 
Anvendelse af stoffet kan øge risikoen for kræft i pigmentcellerne, fordi de bliver overstimulerede.

Melanotan II kendes også som "Barbiepillen", selvom det skal sprøjtes ind i kroppen.

Melanothan II er det mest solgte på markedet til trods for, at det er det, der giver flest bivirkninger i form af hovedpine, træthed, øget sexlyst, nedsat appetit, og prikken i hænder og fødder. Men ligesom så meget andet afholder det ikke de unge for at booste deres udseende.

Prisen er forholdsvis billig, og man kan undres over, hvor let stoffet er at få fat i. Alene ved en Googlesøgning er der 5-20 sider med salg af varen. Dog fra udlandet, men det er halv pris af markedsprisen stadig og bliver sjældent sorteret fra i tolden.

Selve processen
ANNONCE
Melanotan
Flere og flere i min omgangskreds taler om m2 virkningen, og brugen heraf. Jeg selv har aldrig rigtig tyet til den slags midler, men valgte alligevel at teste det og se virkningen. Stoffet er ikke lovligt, men heller ikke på listen over ulovlige stoffer i Danmark.

For at starte et sted kan jeg sige mine bivirkninger var en sur kæreste, en mere brun hud (2-3 toner mørkere efter den første gang i sol), og større appetit.

Større appetit er ikke et væsentligt træk for m2 brugere. Tit har stoffet samme virkning som slankepiller, altså man mister appetitten, men heldigvis er jeg som regel umættelig. Mit uvenskab med min kæreste opstod allerede efter 3. indsprøjtning. Min sexlyst var forøget 180 %, og eftersom hun lige havde født, var det lige modsat for hende, så hun følte sig utilstrækkelig og blev irriteret, selvom jeg ikke pressede hende til noget hun ikke ville.

Røde kinder men intet trip
Jeg tog tre indsprøjtninger, for mig selv, på toilettet bag låste døre, og følte mig virkelig som en narkoman, som jeg sad der med en luns fedt fra mit lår i et fast greb mellem fingrene og skulle stikke mig selv, men efter den femte indsprøjtning var det ren rutine og skulle bare overståes. 

Lettet over at jeg ikke følte et sus eller en lettelse som dem, man ser på film, når folk sprøjter ting ind i sig selv, nød jeg de 15 minutter der cirka gik, før stoffet gik mig til hovedet. Bogstaveligt talt. Mine kinder blussede op, blev røde og de føltes meget varmt faktisk.

Men der var ingen rigtige bivirkninger, jeg havde håbet på, der skete noget crazy, som at jeg ville tabe håret (Hvilket heldigvis ikke skete), eller man fik en Lindsay Lohan tur og blev en epic person, der kunne tjene kassen på foredrag og kriser, men heldigvis kunne jeg nøjes med en spansk brun farve og lidt røde kinder.

Aniston.dk spørger læserne;
Hvor langt vil du gå for at opnå skønhed?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce