Aniston

Meet the Fockers

Efterfølgeren til "Meet the Parents"

8 ud af 6 stjerner
Så kom efterfølgeren til Meet the Parents: en film om det første møde mellem svigerforældrene. Det er sjov og ballade - ingen hjernebryderi - kun underholdning på højt plan. Så hvis du vil underholdes, er det nu, du skal bestille dine billetter til denne sjove biografoplevelse.
ANNONCE
Meet the Fockers
Meet the Fockers er en underholdende komedie, som helt bestemt er værd at se. Komiske scener, hemmeligholdelse og misforståelser driver filmen frem for dens handling. Ikke et eneste øjeblik keder man sig, for filmen dvæler aldrig ved noget - den er karakteriseret ved et meget højt tempo, hvor der ikke er tid til et øjebliks filosoferen.

I det hele taget er det ikke en film, man skal se for den dybere mening. Historien er temmelig tynd, men fordi enhver kan leve sig ind i det unge pars vanskeligheder, det pinlige møde mellem svigerforældrene og Greg Fockers desperate forsøg på at lande inde i svigerfars "The Circle of Trust", så underholdes man til den største guldmedalje.

Historien

Det unge par er blevet forlovet, og de har trukket mødet mellem deres svigerforældre ud, da de ikke er helt trygge ved specielt hendes fars reaktion. Hendes forældre er meget traditionsbundne, veluddannede og hvad man kan kalde "pæne mennesker". Hans forældre bryder sig ikke om den moderne verden med alt dens kommunikationsudstyr og menneskenes indre spændinger. Hun er sexolog, og han er hjemmegående, hvilket han har været lige siden Greg blev født.

Men de unge kan ikke trække tiden ud længere. Så de tager med hendes forældre til Miami, hvor hans forældre bor på "The Fockers Isle". Det bliver et møde mellem to fuldstændig forskellige verdener, og i løbet af weekenden gør hemmeligholdelse og
Det er alt, hvad der kan røbes, selvom der nu nok ikke sker noget ved at fortælle, at det selvfølgelig ender lykkeligt til sidst!

På rollelisten er skuespillere som Robert De Niro, Dustin Hoffman, Ben Stiller, Blythe Danner, Teri Polo og Barbara Streisand.

Så hvis ikke du allerede har set den, så er det nu, du skal finde pengepungen frem og lade dig underholde i de 115 minutter, som filmen varer.
ANNONCE
Del

Seneste nyt