Aniston

Medina klar med 'Forever'

Medinas nye engelske album netop udgivet!

5 ud af 6 stjerner
Medina klar med 'Forever'
Medina er tilbage med sit andet engelske album.

'Forever' kom på gaden d. 1. juni og er den engelske version af hendes seneste danske album 'For Altid'. Pladen har 13 numre, hvoraf tre af dem er fortolket fra dansk til engelsk. Fra den danske hitskuffe finder man 'Kl. 10', 'For Altid' og 'Lyser I Mørke' i engelske versioner.

Medina skuffer ikke sine fans med dette nye album, for der er rigeligt med gode sange i dance-genren og sjælere for den søde tand.

Førstesinglen er 'Forever', fortolkningen af 'For Altid'.

Sangen fortolkes næsten ord fra ord og er i samme spor som den danske version. Musikvideon kører også i samme spor og rummer den velkendte mystik og dysterhed, og plottet med en fortabt kærlighed træder også igen.

Videon starter ud med en brudgom, der venter på sin brud (Medina) foran et rådhuset et sted i USA. Så skrues tiden to dage tilbage, og man ser, hvad der sker op til dagen til brylluppet. Om der kommer et bryllup, må man se videoen.
ANNONCE
Medina klar med 'Forever'
Next step USA
Medina får travlt hen over sommeren og hen i efteråret, for der ugives 'Forever' i USA.

Det foregående engelske album blev taget fint imod, og der ligeså høje forventninger til dette.

Om dette album bliver hendes gennembrud 'overthere', må tiden vise, men der er nogle rigtige gode sange på albummet, som kunne klare sig godt som singler. Og man kan høre, at det er producerteamet Valbak, Stabell og Federspiel der har været inde over numrene.

Her kan tracklisten ses:
 1. 01 Forever
 2. 02 Butterflies
 3. 03 Scars
 4. 04 Happening
 5. 05 Boring
 6. 06 Hotels
 7. 07 Good to You
 8. 08 Close to Nothing
 9. 09 Keep Me Hangin’
 10. 10 Black Lights
 11. 11 Waiting for Love
 12. 12 Like You Hurt Me
 13. 13 Threesome

5 ud af 6
'Forever' får 5 ud 6 ninja'er herfra mig, da albummet rammer alle Medina-tangenterne og holder, hvad det lover.

Sangene er kommende ørehængere og kan fyre op under enhver fest. Medina klarer det ganske godt på engelsk og bliver ikke kedelig eller forudsigelig undervejs.

Hun har et fantastik producerteam bag sig, som forstår sig på sangskrivning og udvælgelse af hits. Bemærkelsesværdige numre, der især falder i min smag, er sjæleren 'Hotels' og uptempo-numrene 'Scars' og 'Keep Me Hangin'. Medina er godt på vej til superstjernestatus.

Albummet kan findes på cd, download og stream.

Se mere om Medina og det nye album på Medinamusic.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt