Aniston

Mayflower er garnet til både øvede og nybegyndere

Hvis du har bare den mindste erfaring med at strikke, hækle eller filte, så ved du sikkert også, at garnet er noget af det vigtigste, du skal tage stilling til. Det er nemlig alt andet end ligegyldigt, hvilket garn du vælger at bruge til dit projekt, hvis du vil være sikkert på at få et godt resultat efter dine mange timers arbejde. 
Er det derfor kvalitet, du er på udkig efter, så find dejlige garner fra Mayflower til stort set alle slags projekter.

Garn, der føles godt

For det første er det naturligvis vigtigt, at det garn, du bruger, føles godt mod huden.
Hvis du for eksempel laver en hue, et tæppe eller en cardigan, så er det nemlig noget, du hurtigt ville komme til at røre ved en hel del. Derfor er det også vigtigt, at det føles rart at røre ved.
Hos danske Mayflower finder du godt nok en hel del forskelligt garn. Til trods for det brede udvalg, så vil du sagtens kunne få noget garn til dit projekt, som føles godt.

Garn, som er nemt at håndtere

Det er naturligvis også vigtigt, at du får dig noget garn til dit projekt, der er nemt at håndtere. Det skal faktisk helst være sådan, både når du sidder med arbejdet, så det er noget, du kan have med at gøre, og når du er færdig med arbejdet.
Noget garn kan nemlig være besværligt at håndtere efterfølgende, fordi det skal vaskes og tørres på en skånsom måde. Det er ofte tilfældet med uldgarn, og særligt vis det er en ren uldblanding, du står med. Det er dog ikke altid sådan.
Den blanding, der hedder Easy Care og Easy Care Classic, er faktisk ren uld. Alligevel er det meget nemt at vaske og tørre, hvilket er en stor fordel, hvis du ikke har tid til det andet.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce