Aniston

Maybelline SuperStay 24H

God nyhed til dig, der gerne vil have en foundation, der er mere end langtidsholdbar.

Nu kommer Maybellines mest holdbare foundation: "SuperStay 24H".
Maybelline SuperStay 24H
Superholdbarhed er kodeordet bag Maybellines helt nye foundation.

Den nye SuperStay 24H er nemlig en helt ny generation af foundation, som er mere end normalt langtidsholdbar og modstandsdygtig.

Fleksibel og holdbar
Hemmeligheden bag formlen i den nye foundation er den såkaldte Mikro-Flex-teknologi, som giver SuperStay 24H foundation en rigtig god modstandskraft over for alle de udfordringer, din foundation helst skal kunne modstå i hverdagen.

SuperStay 24H er desuden langtidsholdbar og smitter ikke af - uanset, hvad huden bliver udsat for.

Den nye formel, som Maybellines nye foundation er baseret på, tilpasser sig herudover huden, så huden ikke kommer til at se stram ud, og foundationen ikke lægger sig som en grim og alt for synlig maske.

SuperStay 24H modstår herudover de mest almindelige påvirkninger, som vi kvinder udsættes for: Sved og fugt, berøring, ændringer af lys, tørhed og varme samt bevægelse.

Foundationen findes i seks forskellige farver: Sun Beige, Fawn, Sand, Nude Beige, Cameo og Ivory.
ANNONCE
Maybelline SuperStay 24H

Sådan får du det bedste resultat med din foundation:

- Påfør altid concealer på de ekstra problematiske områder (mørke rande, rødme etc.), før du går i gang med din foundation.

- Smør produktet ud i hænderne, og påfør let på dit ansigt og hals for at undgå rande og mærker. Det hjælper formlen til at fordele sig ensartet på huden. Brug hænderne til at fordele produktet, børster og svampe er ikke nødvendige til daglidags påføring.

- Prøv to eller tre forskellige nuancer i ansigtet for at finde den bedste nuance til dig (prøv aldrig på hånden). Den farve, der forsvinder, er den rette nuance.
 
- Glem aldrig øjenlågene, læberne, øreflipperne og nakken.

SuperStay 24H foundation har en vejl. udsalgspris på 99,95 kr. og blev lanceret i august 2010.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE