Aniston

Master of hellfire

Fyren du helt sikkert brænder nallerne på

Aniston har fundet Tysklands måske nok mest hotte fyr til jer. Ikke kun hot i bogstaveligste forstand, men også som en af de mest efterspurgte enertainere i øjeblikket. Vi spår, at det kun er et spørgsmål om tid, før I også ser ham herhjemme, mens han kører en rundsav tværs gennem sit metalbeslåede varme skridt... Bonus er, at manden rent faktisk er super cute.
ANNONCE
Master of hellfire
Hubertus Wawra hedder den besynderlige stodder, som blev født i østtyskland en søndag i 1974 af katolske forældre. I en alder af otte år opdager han sin store fasination for ild, hvilket medfører, at han næsten brænder barndomshjemmet af. Med 14 lugter han cirkusluft og får utroligt nok overtalt sine forældre til at rejse med rundt og arbejde hele sommerferien.

Tilbage i Thûringen er planen, at han så til gengæld skal starte på en hotelfagskole. Den plan holder ikke vand for bette Hubertus, så han pakker sin kuffert og stikker af til London, overbevist om at verden bare venter på at opdage ham.

Allerede et år efter er han blevet optaget på Cirkus Space School i London, hvor han lærer at jonglere og danner gadegruppen The Pyromanix. Det går femad for vores hotte ven, og i 1997 får han endog en rolle i Robin Thislewait's film: Motorway.

I 1999 tager han tilbage til Tyskland, hvor han uddanner sig til scenepyrotekniker. Bandet, The Pyrex, bliver dannet, og singlen Ubab stormer op ad dance charten, hvor videoen da også bliver lagt til månedens video på VIVA (den tyske pedant til MTV). I 2002 udvider han sin kunnen ved at tilføje pyrotekniker for film og tv produktioner til sit cv.

Det giver ham en toårig kontrakt med Cirkus Flic-flac, Tysklands mest avancerede og moderne cirkus. I 2005 smider han så en titel som fyrværkerimester oveni hatten, starter på stand-up og turnerer med den tyske stand-up komiker Vicky Vomit.

Jeg har set manden optræde og kan kun sige, at det er mere end vildt. Jeg kan på det varmeste anbefale at bruge lidt tid på ham, skulle han komme til Danmark eller Tyskland. Imens er der her en video at varme op med. Check også hans hjemmeside og MySpace for flere videoer.

Her i en hard core udgave:
ANNONCE
Master of hellfire
&feature=related

Og en mere soft side:
Master of hellfire
Del

Seneste nyt

Annonce