Aniston

Massage – hjemmeversionen 2:2

Når du vil forkæle kæresten lidt ekstra

Her er så forsættelsen på at give en god uprofessionel massage i ens eget hjem. Sidst vi slap dig, havde du masseret nakken og skuldrene og havde måske strukket disse lidt ud, men hvad nu? Fortsættelsen kommer her...

Det forsømte område

Nu, mens du har ham siddende foran dig på gulvet, så giv ham en gang hovedbundsmassage. Pas på med at hive og presse for hårdt, hvis hans hår er 0-3 millimeter i længden. Tænk på, hvordan det ville føles, hvis nogen hev i din hud, når du lige havde haft gang i skraberen. Put ikke ekstra olie på fingrene under denne seance, hvis du gør det alligevel, kan det anbefales, at han putter shampoo i håret inden vand, da det vil få det ud en del nemmere på den måde.

Brug fingerspidserne til denne massage, andet vil være meget besværligt og ubehageligt.

Et godt greb er at placere dine tommelfingre nede i nakken og de andre fingre oppe på selve hans hoved. Ikke rundt om halsen, da det kan give kvælningsfornemmelser. Du vil også have god mulighed for at massere det meste af hans hovedbund på en gang.

Massér hele hans hovedbund, husk stykket i nakken bag ørerne, der kan du mærke en lille fordybning. Den kan ofte give dig et ekstra plus point, hvis du husker at rette lidt opmærksomhed mod dette punkt.

Derefter beder du ham om at læne sig tilbage med hovedet mod dit skød, og så masserer du hans pande og tindinger. (Med mindre han har pandehule eller bihulebetændelse, for så hold snitterne for dig selv, da smerten ved, at du gnider på hans pande kan føles umenneskelig)

Lad være med at trykke så hårdt her, specielt ved og på tindingerne. Det er som regel vildt lækkert for ham at blive masseret der, men hvis du trykker for hårdt, kan du fremprovokere en meget ondskabsfuld hovedpine.
ANNONCE
Massage – hjemmeversionen 2:2
Ned at ligge

Nu er tiden kommet, hvor resten af tøjet (hvis han har noget på længere) skal af, og han får lov til at ligge ned. Han skal ligge på maven med let spredte ben, i midten af sengen eller på det område, du har skabt til formålet, sådan at du kan komme til på begge sider af ham.

Så lægger du håndklæde/tæppe/dyne over hans ben og fødder (og nej ikke over hans dejlige ende, du skal jo også have lidt ud af det).

Sæt dig med spredte ben lige under hans mås, så du kan få fat i hele ryggen og lænden, og varm hænderne op med en ny sjat olie. Brug alle tænkelige former for cirklende bevægelser og lange bløde strøg opad ryggen, hvilket vil føles rigtig lækkert for ham. Men husk kun at køre langs rygraden, ikke hen over den.

Hvis han er vant til det, kan du jo sætte lidt negle i, når den lange glidende bevægelse op langs rygraden, skal ned mod bagdelen igen.

Små korte strøg vil varme et område, derefter kan du bruge nogle lange lidt blødere strøg til at hive varmen ned over resten af kroppen. På ryggen og lænden kan du frit skifte mellem brug af fingre, håndflader og knoer.

På både ryg og lænd kan du også godt tillade dig at bruge lidt kræfter, men husk at tage højde for hvor blød eller hård din seng er, så du ikke maser eller kvæler ham, fordi du pludselig trykker lidt for hårdt.

Udover cirklende bevægelser og lange strøg, kan du bruge håndfladerne til at skabe en mindre udstrækning af ryggen ved at holde dine hænder på hver deres side af rygraden, og så lade dem presse lidt hårdt med håndfladen fra lige ved siden af rygraden og ned mod sengen/gulvet.

Når du er i gang med dette område, så husk hans lænd. Mange er ofte lidt ømme i lænden, og det føles skønt, når denne også får tildelt lidt masserende opmærksomhed.

"Siderne"

Dette er jo beregnet som en fuldkrops massage, så når ryg og lænd er masseret igennem, sætter du dig ved siden af han, fjerner tæppet, og nu kommer turen så til armene, benene samt balderne. Varm hænderne op med lidt massageolie før hvert område behandles.

Start med en hel side, det vil sige tag armen først, massér musklerne let, og nus ham gerne lidt op og ned langs underarmen. Bevæg dig så helt ned til hans lægge og massér musklerne der. Nu begynder du at nærme dig de mere erogene zoner, og hvis du vil pirre ham lidt ekstra, så husk på, når du masserer lårene, at få ordentligt fat i indersiderne.

Massér ham med et lidt fast greb på lår og balder og lettere brug af negle er tilladt, hvis han er vant til det, (ellers kan han blive det, bare ikke rive ham til blods, med mindre han selv beder om det).

Fortsæt hele samme procedure på modsatte side.

Hvis du ønsker at afslutte forestilling på erotisk vis med lidt intim massage, skal du fortsætte ellers er du færdig nu.
ANNONCE
Massage – hjemmeversionen 2:2
Den store finale

Det er så nu, han får lov til at vende sig om og ligge på ryggen, og du skal gå ud og vaske hænder, hvis ikke du har brugt en creme eller olie, som kan tåles at komme indenbords, ellers er det bare med at varme hænderne grundigt op i stadset.

Nu skal du så ellers bare nusse, slikke og nappe ham overalt, bortset fra den del han efterhånden allerhelst vil have, du tildeler lidt opmærksomhed.

Pir ham, massér inderlårene, nap i brystvorterne og kys og slik ham på hals og øreflipper, før du overhovedet tænker på at røre den...

Når du føler, at du har trukket pinen længe nok ud, er det så op til dig og din fantasi, hvordan du vil udnytte det liderlige stykke mandfolk, der ligger der splitter fornøjet foran dig!

Hvis du er bekymret for eventuelle lugtgener, kan du før massagen belejligt starte op med at give ham et lækkert varmt bad, karbade er virkelig luksus. Og hvis du er bekymret for eventuelle sjove smage eller lignende, kan du med fordel massere hans nedre dele godt ind i noget olie af den spiselige slags.

Bare husk jo længere du bliver ved, jo mere af smagen forsvinder, men hvem siger, at du ikke må smøre ham lidt ind igen.

Bon appetite!
ANNONCE
Del

Seneste nyt