Aniston

Maskuline kvinder

Når kvinder er maskuline, og mænd er feminine

"Jeg kan selv - jeg vil selv' siger vi og lyder næsten som små børn! Imens betragter han os med forundrede øjne og ryster blot på hovedet, imens han lægger værktøjet fra sig igen!
Maskuline kvinder
Det er ikke længe siden, at kønsfordelingen var langt mere synlig og respekteret, end den er nu.

Det handlede ikke udelukkende om, at kvindens plads var enten i køkkenet, dobbeltsengen eller i børneværerelset, og mandens plads primært var i skuret, foran fjernsynet eller på wc'et, men der var bare opgaver, der var forbeholdt manden.

For eksempel var det ikke usandsynligt, at han tog sig af økonomien, kørte haveaffaldet på affalds-stationen, samlede Ikea-møblerne og meget mere.

Kvinderne derimod stod primært for at klippe roserne, vimse omkring med støvkosten, smøre madpakker og tænde stearinlysene.

Men i dag er det svært for manden at finde sin plads. Hans kæreste giver ham den nemlig ikke, men giver ham i stedet følelsen af, at han kan undværes.

I dag kan hun nemlig det hele selv. - Hun har lært at køre med trailer, hun styrer en trillebør med hård hånd, hun kan sin netbank i søvne, og IKEAs samlevejledning kan hun gennemskue, inden han overhovedet har fået slæbt den tunge kasse op af trappen!

Se det lige for dig:

"Manden kommer hjem fra arbejde, og ser konen ligge på alle fire, imens hun er i gang med at samle den nye kommode. Han henter en kop kaffe og sætter sig ned og betragter hende. Imens ligger hun og pruster og bliver irriteret over, at det er hende, der ligger der. I stedet går han ud og tager forklædet på og begynder at tage opvasken.  Hun tænker 'vatpik' og mister lysten til sex!"

Ligestilling er en rigtig god ting, og naturligvis skal man deles om de huslige pligter, eftersom det ikke længere er manden, der alene trækker pengene i hus. Men det er nødvendigt at bevare kønsrollerne, så man kan kende forskel på manden og kvinden. På den måde er der også langt flere områder, hvor man kan rose hinanden. Og ros og anerkendelse er vigtige elementer i parforholdet, da det får begge parter til at føle sig rigtig godt tilpas, samtidig med at de føler, at de ting de hver især gør, bliver værdsat af den anden.

Manden er maskulin, og kvinden er feminin
Lad det blive ved det! Sørg for at finde arbejdsområder, som den anden tager sig af. Selvom du tror, du kan gøre det hurtigere eller bedre, så vis din partner den tillid, at du stoler på, at han kan klare de områder, han skal - på sin egen måde.

Og find så nogle områder, som er dine. Er det for eksempel at rede sengen dagligt? Er det at handle ind? Er det at stryge? Eller er det at vande blomsterne? Manden vil nyde, at du overlader det til ham, når der for eksempel skal bores huller i væggene; og hvis du roser ham for det efterfølgende, så vil han elske at gøre det igen en anden gang!
ANNONCE
Maskuline kvinder
Du kan også overlade det til ham at samle møblerne, slå græsset, bære ting på loftet eller i kælderen, køre til bageren eller til slagteren, skifte en pære, pudse vinduerne og meget mere. Jo flere områder han har, der understreger hans styrke, jo mere maskulin vil han blive, og jo mere vil du tænde på ham!

Mænd, der vander blomsterne med din røde vandkande, som ryster puderne og sætter dem pænt, køber nye lyskranse og renser din hårbørste, er bare ikke særlig maskuline.

Jo mindre maskulin manden bliver, jo mindre feminin bliver kvinden! Når parterne bytter roller, så risikerer kvinden at miste den tiltrækning, hun tidligere følte til manden, og manden bliver både irritabel og deprimeret, fordi han godt er klar over, at han ikke længere er målrettet nok!

Du skal være mand med stort M.
Du skal få hende til at føle sig som en kvinde, som tør at overgive sig, og som stoler på, at du har retning og mission, og som kan stole på, at når du siger noget, så bliver det sådan! Du skal holde dine aftaler, komme til tiden, og du skal forkæle og overraske din kvinde!

Du skal være kvinde med stort K.
Du skal få ham til bære dig, så langt han orker, da det vil give ham en mulighed for at vise dig, hvor meget styrke han har! Du skal rose ham for det, han gør rigtigt, og holde mund, når der er områder, som du tænker, at du kan gøre bedre! Hjælp ham på rette vej i stedet for at nedgøre hans måde at gøre tingene på!

Respekter hinandens forskelligheder.
I virkeligheden er det nemlig en af de ting, I forelskede jer i! I skal tale pænt til hinanden og anerkende, at den anden er der! Det er nemlig ikke nogen selvfølge!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce