Aniston

Mascara til både små og store vipper

En mascara er kun god til enten de øvre eller nedre vipper. Eller er den?

Jeg har altid mascara på de øverste vipper og på de nederste vipper.

Til de øverste vipper bruger jeg den nye og "friske" mascara, og når denne er ved at være tom, udsætter jeg de nederste vipper for den. Det betyder, at jeg ganske ofte har to mascaraer i brug.

Ikke fordi det er fedt at arbejde med to mascaraer hver morgen, men fordi det kan være en nødvendighed. Jeg synes nemlig ofte, der er risiko for, at den nye mascara klatter ud over det hele på de nedre vipper, fordi børsten er for stor til at få fat i dem.

Derfor er jeg også ret vild med Maybelline New Yorks helt nye Big Eyes Mascara, som har to børster: En til de øvre vipper og en til de nedre. 

Den ene børste er præcis, som på så mange andre mascaraer. Den anden er helt lille og perfekt til de nedre vipper.
ANNONCE
Big Eyes Mascara er to mascaraer i én. - Mascara til både små og store vipper Big Eyes Mascara er to mascaraer i én.
Det er egentlig ikke, fordi den "almindelige" størrelse mascara, som sidder i den ene ende, er meget bedre end så mange andre mascaraer i samme prisklasse. Men den er god og fin, giver god volumen og farve og adskiller vipperne rigtig fint.

Det, der gør Big Eyes Mascara til en ny favorit i makeup-pungen, er den lille børste, som sidder i den anden ende, og som er perfekt til at fange de små, nedre vipper. Den er desuden oplagt at bruge på de yderste vipper øverst, fordi disse ofte er kortere end dem, der sidder i midten over øjet.

Og Big Eyes Mascara er super nem at bruge på både øvre og nedre vipper, når man lige bryder ud af vanen med, at det er den mindste del af mascaraen, man skal have i den hånd, som man lægger mascaraen med. På Big Eyes Mascara er det nemlig lige omvendt, og det kræver lige lidt tilvænning fra det gamle vanedyr og den morgentrætte hjerne, som har været vant til at gøre tingene lige omvendt i mere end to årtier.

Big Eyes Mascara er klart en must-try, hvis du gerne vil ramme øjet ind med en flot, sort mascara.


Maybelline New York Big Eyes Mascara er i handlen nu til vejl. udsalgspris på 119,95 kr. 
ANNONCE
Mini Brush til de nedre vipper. - Mascara til både små og store vipper Mini Brush til de nedre vipper.
Almindelig brush til de øvre vipper. - Mascara til både små og store vipper Almindelig brush til de øvre vipper.
Del

Seneste nyt

Annonce