Aniston

Marts' bedste fashionkøb

De bedste køb i årets første forårsmåned...

Butikkerne bugner af lækre sager til foråret. Men denne måneds favoritkøb er nu mest bare sort/hvide...

Der er kække Liberty-mønstre, småblomstret stof og lette candy floss farver overalt, man kigger. Og det er skønt! Det betyder nemlig, at foråret er på vej - også i garderoben!

Til trods for dette er det skønne sager i sort/hvid, der har præget mine indkøb for marts måned.

Jeg er faldet for striberne, så der er kommet en del af disse ind i skabet. Og så kunne jeg heller ikke stå for en kort Chanel-inspireret jakke i H&M, som blev købt i forbindelse med deres kampagne, hvor man sparede 100 kr. på jakker og blazere - guf, guf...

Men nu til favoritterne!

5Preview - fra kopi til mesterværk
ANNONCE
Marts' bedste fashionkøb
5Preview tager udgangspunkt i de klassiske og kendte mærkevarers kendetegn og giver dem et twist. And I love it!

Indtil videre har blandt andet Chanel og Yves Saint Laurent været inspirationskilder, men kollektionen indeholder også t-shirts, halskæder og tasker med mange andre spændende sager.

Jeg fandt min taske på Youheshe, som jo for nyligt har åbnet for, at man også kan smutte forbi i deres showroom i Nordvest og shoppe. Så sparer man porto - og man kan lige se tingene an, inden man shopper.

Anyway... Jeg elsker min nye 5Preview-taske i kanvas med printet "Coco What?", og jeg er sikker på, den vil hænge på min skulder hele foråret - og måske også sommeren.

5Preview-tasken har en vejl. udsalgspris på 360 kr.
ANNONCE
Marts' bedste fashionkøb
Ny butik og goodie bags
Her i midten af måneden åbnede Saint Tropez en ny forretning i Frederiksberg Centret, hvor IC Companys tidligere drev en Soaked in Luxury-butik.

I forbindelse med åbningen af den fine, lyse butik var den lyserøde plys-løber rullet ud, der blev serveret skumfiduser og champagne, og butikken havde desuden 20 % på alle varer samt visse specielt gode tilbud på udvalgte varer.

I den forbindelse fik jeg købt (endnu en) stribet sag, nemlig denne fine cardigan, der både kan bindes fortil og hænge løst og casual, hvis man har tight bukser på.

Cardiganen er let og tynd men indeholder uld, så den kan snildt bruges allerede nu, hvor temperaturerne stadig ligger lige omkring frysepunktet.

Sammen med købet fik jeg desuden også en skøn goodie bag med gode sager fra Saint Tropez og samarbejdspartnere.

Saint Tropez-cardiganen har en vejl. udsalgspris på 299 kr. 
ANNONCE
Del

Seneste nyt