Aniston

Mariah Careys nye 'Triumf'

Den store stemme er tilbage!

Mariah Careys nye 'Triumf'
Mariah 'The Voice' Carey er snart på trapperne med sit 14. studio album.

Der er gået 3 år, siden sidst vi fik en musikalsk godbid fra hende, og i den ventetid er der ikke sket så lidt i Mariahs liv. Hun er blevet mor til tvillinger og har fået vendt den negative vind i sin skuespilkarriere til noget ganske positivt.

Med flotte feedbacks fra sine seneste filmroller i bl.a. 'Precious' og 'Tennessee' har Mariah efterhånden fået rystet katastrofen med 'Glitter' af sig og kan atter se fremad.

Mariah sprang ud som den nye store stemme tilbage i 1990, da vi først hørte 'Vision of Love' på debutalbummet 'Mariah Carey' (1990). Mariah blev spået som 'the next great voice' efter Whitney havde lagt vejen få år tidligere.
ANNONCE
Mariah Careys nye 'Triumf'
Verdens bedste sælgende sangerinde
Siden sin debut i de spæde 90'ere har Mariah ikke stået stille.

Hun er en af de mest versatile sangerinder gennem nyere tid og har formået at blive den mest sælgende af dem alle. Med over 200 millioner solgte albums bag sig, så har Mariah lukket munden på sine kritikere og bevist, at hun er alt andet end en døgnflue.

Med det imponerede salg har Mariahs liv ikke altid været en dans på roser.

Hun har været jagtet af sladderpressen og været centrum for meget spekulation omkring hendes livsstil, udseende og sit privatliv.

Mariah havde optur i perioden fra 90'erne til begyndelsen af 2000'erne, hvor hun havde fået massive sucesser med 'Music Box' og 'Butterfly'.

I 2001 vendte det hele og Mariah fik sin livs krise med skuffelsen over sin debutrolle i filmen 'Glitter', som endda fik det kedelige stempel som den værste film nogen sinde. Mariah gik ned med flaget og blev opsagt af sit pladeselskab og til sidst indlagt pga psykisk nedbrud.
ANNONCE
Mariah Careys nye 'Triumf'
Det store comeback!
Mange havde afskrevet Mariah efter 'Glitter'-episoden og havde ikke troet, at hun kunne komme tilbage til samme niveau som før.

I 2005 kom hun dog som et lyn fra en klar himmel! Albummet 'The Emancipation of Mimi' kom på gaden og med singlen 'We Belong Together' så var vejen lagt!

Sangen sparkede salget af albummet igang og skubbede Mariah op på nr 1 igen - både på single- og albumlisterne. Emancipation blev det bedst sælgende album for Mariah i næste 10 år og blev det bedst sælgende album i 2006!

Mariah har siden hen udgivet yderligere tre albums og har haft nogle store hits, og er ikke gået i glemmebogen.
ANNONCE
Mariah Careys nye 'Triumf'
'Triumphant' og American Idol
Mariah er efterhånden blevet 42 og er stadigt på toppen af sit game.

2012 tegner sig til at blive endnu et godt år for hende, for Mariah har netop skrevet under på en 18 millioner dollar kontrakt på at blive ny American Idol dommer, der kører på 12. sæson. Med denne lukrative kontrakt viser Mariah, at hun stadigt er i 'high demand'.

Mariah har også et helt nyt album på vej, som kommer i butikkerne til efteråret. Og hun har netop udgivet første single 'Triumphant (Get 'Em) fra dette album.

Sangen er et uptempo nummer med en Rnb lyd og vibe.

I samarbejde med Rick Ross og Meek Mill synger Mariah om, at man ikke skal holde sig tilbage og rejse sig op, når man falder ned. Meget passende og nær Mariahs hjerte når man tænker på hendes fortid.

Mariah beskriver også, at det er en meget personlig sang, som hun skrev, da hun gik igennem en svær tid.

Efter at have lyttet til den en håndfuld gange må jeg indrømme, at den sidder fast, og det bliver spændende at følge udviklingen af det kommende album, som hun får rigelig mulighed for at promovere på American Idol.

Her en smagsprøve på den nye single 'Triumphant (Get 'Em)
ANNONCE
Del

Seneste nyt