Aniston

Marcus Schenkenberg

Her er lidt guf

Marcus Schenkenberg var en af verdens første succesrige, mandlige supermodeller. Folk kender ham også som barmfagre Pamela Andersons tidligere kæreste.

Facts:
Marcus Schenkenberg
  • Født: 4. August 1968 i Sverige (Stockholm)

  • Højde: 1,93m

  • Vægt: 82kg

  • Øjenfarve: Brun

  • Hårfarve: Brun

    Marcus er født og opvokset i Sverige, han har altid elsket dyr og har hos sine forældre haft en del katte. Han har en bror, som er 2 år ældre end ham selv og som han er bedste venner med. Marcus har altid dyrket meget sport, bl.a. stået på ski, spillet tennis og badminton, men han blev virkelig bidt af basketball efter han prøvede det første gang.

    Marcus begyndte senere at træne med aldersgruppen over ham, og kom med på det bedste hold i landet. Dette betød dog at Marcus havde en transporttid på 1½ time til træning. I hans sommerferier sparede han sammen til en rejse til Los Angeles med sin gode ven.

    Marcus Rejste til Amerika med sin ven i 1987. Her arbejdede han som hundelufter for en ældre herre, som havde hele 6 hunde Marcus skulle holde styr på. Efter det arbejdede han en kort periode som babysitter for 2 yngre børn.

    2 år efter han kom til Amerika, var han en helt almindelig dag ude og stå på rulleskøjter, her blev han stoppet af Barry King, som var fotograf, og sagde til Marcus, at han burde blive model. Barry King tog nogle testbilleder af Marcus og efter et par mdr. var Marcus på vej til Paris for at forsøge sig som model. Marcus's karriere tog virkelig fart, da han fik taget billeder for Calvin Klein i brusebad kun iført Calvin Klein jeans.

    I 1991 flyttede han sammen med sin daværende kæreste Maureen, som boede et sted imellem New York og Paris. Marcus havde ikke så meget at lave der, så det blev kedeligt i længden, derfor søgte han efter nye jobmuligheder. Han valgte at arbejde for Boss, hvor han lavede
    Forholdet til Maureen holdt ikke, derfor flyttede han ind i sin egen lejlighed et andet sted i New York, som helt klart er hans favoritsted at være, da han aldrig keder sig der. Marcus havde senere en kort affære med Pamela Anderson, dog siges det at Pamela havde talt med flere af sine venner om bryllup med Marcus. Dette blev dog aldrig til noget.

    Der er masser af billeder af den lækre Marcus i galleriet!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce