Aniston

Marabou: Share the chocolate

Chokoladenyheden ChokoBites er næsten for god til at dele!!

Marabou: Share the chocolate
Kig på ovenstående, og fortæl mig så, at du ikke bliver lækkersulten!!

Ja, man kan næsten ikke lade være med at bare rive toppen af og hælde chokoladen i sig - mens man deler den med andre naturligvis!

Og det er faktisk netop det, som er meningen med Marabous helt nye chokolade, som har fået navnet ChokoBites! Den er nemlig lige til at dele med andre lækkersultne sjæle!

Velsmagende dele-nyhed
Og Marabou har faktisk fat i den lange ende med deres nye produkt, som findes i tre varianter:

1. De smager godt

2. De kommer i en pose i små stykker, som man enten kan spise direkte fra posen sammen med kæresten hjemme i sofaen, eller som man kan være så sofistikeret at hælde op i en skål og dele med gæsterne. 

Glæden ved at dele
ChokoBites handler da også  om at dele.
 
For som Marabou siger: At dele, være gavmild og hjælpsom smitter og spredes som ringe i vandet.

De vil derfor også gerne gå forrest, når det handler om at dele og sprede glæde, så i anledningen af de nye chokolader sender de en såkaldt ”Sharing-patrulje” på gaden fra i dag.
 
Smagsprøver på gode gerninger
Under mottoet ”Share the Kindness, Share the Chocolate” går Marabou således på gaden i Aarhus og København, hvor de vil hjælpe ganske almindelige og uanende mennesker med eksempelvis at bære den tunge indkøbspose eller flyttekasse, oliere den rustne cykelkæde, forære en velfortjent kop eftermiddagskaffe væk, samle væltede cykler op – og naturligvis glæde dig og andre forbipasserende med smagsprøver af de nye ChokoBites.

Jeg er mere end klar på at møde Marabous Sharingpatrulje - og ja, jeg er allerede løbet tør for ChokoBites (fordi jeg har delt dem med andre - naturligvis!!)


ChokoBites fra Marabou findes i tre forskellige varianter: Hazel med hasselnødder, crisp og hvid chokolade, Raisin med rosiner og sprøde cornflakes samt Rocks med Daim og sprøde cornflakes til vejl. udsalgspris på 24,95 kr.
 

 
Share the Flowers, Share the Chocolate
Marabou lancerer desuden som et led i deres Sharing-kampagnen også en ”Share the Flowers, Share the Chocolate”-konkurrence, som du kan være med i.

De udtrækker i alt ti vindere. Men det er ikke dig, som kan vinde.

Det er derimod en, som du nominerer til at vinde, som kan løbe med en dejlig præmie i form af et gavekort til en buket blomster samt tre poser ChokoBites fra Marabou.
 
Send blot en mail til sharetheflowers@chokobites.com med navn og adresse på vedkommende, som har fortjent en buket blomster og tre poser Marabou ChokoBites. Så deltager du i lodtrækningen om at sprede glæde til en, du kender.
 
 
ANNONCE
Konkurrencebetingelser:
Konkurrencen administreres af Kraft Foods Danmark ApS. Konkurrencen løber til og med søndag den 15. december 2011.
Ud af de deltagende trækkes ti vilkårlige vindere af et gavekort på 150 kr. til en buket blomster samt tre poser Marabou ChokoBites.
Ansatte hos Kraft Foods kan ikke deltage i konkurrencen. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Man skal desuden være fyldt 18 år for at deltage i konkurrencen.
Det er dit ansvar at indhente samtykke til at formidle adressen til vedkommende, som du nominerer som modtager af gavekort og chokolade. Personoplysninger vil udelukkende blive anvendt til at administrere konkurrencen. Når konkurrencen er afsluttet, vil samtlige personoplysninger i forbindelse med konkurrencen blive slettet. Konkurrencen afholdes af Kraft Foods ApS.
ANNONCE
Del

Seneste nyt