Aniston

Mand eller mis

Mænd er oppe mod nogle ret hårde odds når pigerne skal vælge

Hvor tit hører man ikke: "Nej, hun har ikke nogen kæreste og ingen børn, det har hun slet ikke tid til lige nu; men hun har to katte".
Mand eller mis
Godt så! Hvad er det lige der sker for ungdommen! De vil ikke binde sig for tidligt, og børn skal under ingen omstændigheder ødelægge nattesøvnen, for ikke at tale om økonomien.

Hvad gør man så? Jo, man anskaffer sig en kat. Betyder det at vi alligevel ikke kan lide at være helt alene? Det spørgsmål er der helt sikkert en hel masse katteelskere, der kan svare meget bedre på. Så jeg lader være!

Fordele ved at vælge en kat, i stede for en mand:
- Du behøver ikke løbe om kap med tiden for at nå hjem og lave mad til ham. Det er meget enkelt, for du stiller bare en stor bowle med guldfisk på bordet om morgenen, og så sørger katten selv for resten. Og så brokker den sig ikke bare fordi stegen brænder på.

- Det er ikke nødvendigt, at underholde den hele tiden. Du smider den bare ned i gården til alle de andre 'baggårdskatte', så leger den hele dagen. Lige som hvis du havde et barn i dagpleje.

- Bruger du meget tid på studier og job, skal du ikke bekymre dig om at skulle læse når du kommer træt hjem, sent om aftenen. Du stikker ganske enkelt katten bogen, og så bliver der læst højt på bedste vis, a la Sebastian Klein.

- Hopper din kat ud over altanen og møder den nabokatten på sin færd, skal du ikke være bekymret. Børnepengene vil ikke ødelægge dit stramme budget.

- I flere uger har du glædet dig til, at skulle ind og se Chippendales, men da dagen endelig kommer ligger du med influenza. Bare rolig, du skal ikke ærgre dig. Du låner en kat fra en veninde, de er lige danselystne som Chippendales, og så er det gratis.

- Nogle mænd er bange for mus. Men du skal ikke bekymre dig. Katten har forstået, at vi er nået til den teknologiske tidsalder.

- Mænd spiller ofte cool, uden overhovedet at være det. Katte er det på en helt naturlig måde, og kan bære briller, der ikke ødelægger deres image.

- Når du fortæller de mest platte vittigheder, er manden ikke sen til, at fortælle hvor åndsvag du er. Katten dør af grin, HVER gang.

- Mænd i dag, går ret højt op i deres udseende, og du har praktisk taget ikke ret meget, at skulle have sagt når han skal vælge fra garderoben. Katte kan du klæde lige som du har lyst til, eller så den matcher dig.

- En anden ting... når din kæreste har bollet en pige tyk og hun ringer 9 måneder senere for, at fortælle, at hun har fået firelinger.. ja så går I bankerot. Katten skal bare have en lille papkommode fra boghandleren, så er der plads til hele familien.

- Katten spørger aldrig dumt, hvis du skifter kæreste ret ofte, eller har nogen med hjem. Det forbliver 'jeres' hemmelighed.
ANNONCE
Mand eller mis
Der er dog et par ulemper ved en kat:

- Den kan, lige som en kæreste, godt give dig fuckfingeren når du vender ryggen til.

- Du skal skifte dens kattebakke. En kæreste kan trods alt tørre sig selv.

- Ingen holder om dig om natten.

- Den tjener ingen penge.

Ups, det var ikke ret mange fordele, der kom manden til gode her. Man kan vist roligt sige, at få kat i stede for en kæreste, kommer meget an på smag og behag.

Men jeg tror godt at vi piger kan blive enige om, at det er ret cool at have en kæreste.. der ikke ligner en kat, altså en aktiv kæreste. der kan rulle lidt med gastronomien, have dig med ud til sine "legekammerater" og ikke mindst, èn der svarer når du taler.
ANNONCE
Del

Seneste nyt