Aniston

Mamma Mia!

En af de bedste filmatiserede musical til dato

9 ud af 6 stjerner
Gåsehuden har knap nok lagt sig, før den får fornyet kraft. Filmen "Mamma Mia!" er næsten på højde som teaterudgaven, og flere gange må man tage sig selv i at synge med på den herlige musik.
Mamma Mia!
"Mamma Mia!" er historien om den selvstændige, enlige mor Donna, som ejer et lille hotel på en idyllisk græsk, ø og hendes livsglade datter Sophie, som hun har opdraget alene og nu skal forsøge at give slip på.

Til Sophies bryllup har Donna inviteret to af sine ligefremme veninder, Rosie, og den rige og flere gange fraskilte Tanya - fra sit tidligere backingband Donna and the Dynamos.

Men Sophie mangler en far, der kan føre hende op ad kirkegulvet, så hun har i al hemmelighed inviteret tre andre gæster, alle mænd fra Donnas fortid, tilbage til det Middelhavs paradis, de besøgte 20 år tidligere.

I løbet af 24 kaotiske og magiske timer vil ny kærlighed blomstre og gamle romancer blusse op igen på denne frodige ø af muligheder.

"Mamma Mia!" er inspireret af ABBAs fortryllende sange som "Dancing Queen", "S.O.S. ", "Money, Money, Money" og "Take a Chance on Me".

Vellykket filmatisering
Det er en fornøjelse at sidde i de bløde biografsæder og nyde den gode musik, der er krydret med en fantastisk god fortolkning af rollerne. Meryl Streep står i spidsen for en række af anerkendte skuespillere i den utroligt populære musical, som er blevet set af mere end 30 millioner mennesker over hele verden i over 160 byer.

"Mamma Mia!" er spækket med alle de store ABBA hits, og enhver frygt for, at Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth etcetera ville voldtage sangene, blev gjort til skamme. De får det bedste frem i musikken og fortolker dem på hver deres helt specielle måde. Det er faktisk en fornøjelse at se og ikke mindst høre de kendte skuespillere prøve kræfter med at synge.

For enhver der bare har en lille kærlighed for ABBA eller for musical burde tage turen i biografen, for det er simpelthen en af de bedst vellykkede filmatiseringer af en musical, der længe er set - og man kan ikke andet end at blive i godt humør af den.

"Mamma Mia!" har premiere fredag den 11. juli 2008.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce