Aniston

MakeupTrend 2008

De store Makeuptrends i 2008

Så er det tid til at skyde foråret igang med et par skønne makeupråd. Nu er det tiden at gå på jagt efter alle de fede nye farver. Øjenskyggen skal helst være løse øjenskygger med lidt glimmer eller perlemor i. I kender nok de funklende bøtter fra Gosh eller Mac med fint pigmentpudder i flotte farver...
 
Fire forskellige makeup-typer - hvad klæder dig?
ANNONCE
MakeupTrend 2008
Hvis du er en pige med lyst hår, blå øjne og du mest synes, sølvsmykker klæder dig, skal du gå efter de kolde farver - Farver som dueblå, støvet rosa, og pastelfarver i alle afskygninger vil være smadder flotte til dig, og fremhæve dine øjne.
 
Hvis du er en pige med meget mørkt hår, lys hud og meget mørke eller blå øjne, skal du gå efter de kolde farver, men i mere stærke nuancer. Her vil Chok-pink, skrig-lilla og andre "pang"-farver være ideelle.
 
Hvis du derimod er lyshåret eller rødhåret med flest varme toner i håret, og blå/grønne øjne og orange fregner, skal du vælge nogle at de flotte og friske grønne nuancer, eller til dagligt varme brune farver. Bronze og guld vil også være utrolig smukt til din type.
 
Og til sidst, hvis du er en pige med mørk rødt hår eller "kommune" farvet hår i en varm nuance, grønne øjne og eventuelt fregner, skal du vælge varme farver i army- og kaki nuancer, der vil få dine øjne til at stråle.
  
Alt det andet man skal tænke på
En lækker nyhed er også øjenskyggen "Paint Pot" fra MAC, der er en creme-agtig skygge,  som tørrer hurtigt og derved ikke laver "snask" i folderne på øjenlåget.
 
Foundation skal være let skinnende og ikke se sminket ud. Pas på med at du ikke vælger en for mørk nuance, da dette vil få dig til at se malet ud. Brug i stedet en nuance, der passer i farven på dit kæbeben. Hvis du vil have lidt mere glød, kan der derefter bruges en solpudder på hagen, under kindbenene, på næsten og i panden.
 
Pudder skal du kun bruge, hvis du har tendens til uren eller fedtet hud - men der kan der med fordel bruges en mineralpudder/foundation. Der kan mærket Youngblood fra Magasin stærkt anbefales.
 
Brug en liner til at tegne den yderste krog (ved tindingen) op med. Der kan det give et super fedt look, hvis man bruger en skråpensel fra Matas og en mørk øjenskygge, i stedet for en øjenblyant. Men pas på, det kan nemt drysse ned på kinden, så læg hellere en kleenex under øjet, mens du tegner den.
 
Så er det bare at få købt noget ordentligt værktøj. Her vil jeg anbefalde det billige penselmærke, Nilens Jord (med guldskaft), der laver nogle udmærkede pensler til billige penge. De kan købes i Matas. Mascaraen skal være blød og give store dådyr-vipper. Der kan fås en slags mascara, hvor der er tusinde af små hår i, der kan påføres ovenpå mascaraen for at give extensions-look, der gør vipperne endnu længere.
 
Til sidst skal der en smule gloss på læberne...

Så er du lækker til at gå foråret og resten af år 2008 i møde.
ANNONCE
Del

Seneste nyt