Aniston

Makeup

Koster to år af dit liv

Sådan er det bare. Vi kvinder går helst ikke udenfor en dør uden først at være iført fuld krigsmaling. Og skal vi i byen, får den en ekstra tand. Man ved jo aldrig, hvornår man får brug for at nedlægge et bytte.
Makeup
Men en undersøgelse, foretaget af Nivea Visage blandt 2.500 britiske kvinder, kommer med nogle ret skræmmende og tankevækkende resultater.

Faktisk bruger vi kvinder to år af vores liv foran spejlet på at lægge makeup. Og ikke nok med det, vi bruger også en kvart million kroner på læbestift, øjenskygge, foundation, vippebukker og hvad vi ellers kan begære til vores makeupskuffe.

Nivea Visage afslører endvidere i The Daily Mirror, at vi kvinder i gennemsnit bruger op mod 35,5 minutter om dagen på denne nødvendighed for at se godt ud. Dog indrømmer 44 procent, at de ofte går i seng iført den fulde krigsmaling.

Det feminine køns interesse og besættelse af makeup vækkes for de fleste omkring 14-års alderen, og så bliver vi ellers mere og mere afhængige.

Det er ret tankevækkende at tænke på den megen tid, vi kvinder bruger foran spejlet. Tænk, hvad man ellers kunne bruge to hele år på. For ikke at snakke om den kvarte million kroner! Men på den anden side, hvad gør vi dog ikke for at være tiltrækkende og yndige for de kære mandfolk.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE