Aniston

Makeup-kunst - skab selv looket

Sådan skaber L'Oréal og Anne Staunsager et cool og vovet makeup-look.

Makeup-kunst - skab selv looket
L'Oréal skyder for første gang nogensinde en kampagne i Danmark.

De forskellige looks til denne er skabt af L’Oreals makeupartist Anne Staunsager og er bl.a. udført med den nye mascara False Lash Wings, som giver dramatiske effekter og forstærker det poetiske sommerfuglelook.

Formerne og farverne til de looks, der er blevet skabt til kampagnen, er da også direkte inspireret af sommerfugle.

Især vingernes smukke former, farver og mønstre er blevet nøje undersøgt og brugt som stor inspiration kilde til det færdige look.

Anne Staunsager fortæller om sit look:

"Her har jeg taget direkte inspiration fra en helt bestemt sommerfugle vinge. Vingen er meget smukt dekoreret fra naturens hånd med et skarpt og tydeligt turkist mønster i den nedtonede brune basis farve. En smuk kontrast, som giver en flot og fantasifulde effekt.”

Sådan skaber du selv looket
For at skabe looket skal du følge disse fire lette trin:

Trin 1: Dæk huden let med Lumi Magique Foundation. Brug Lumi Magique Concealer under øjnene.

Trin 2: Læg Color Riche Quads E3 Infiniment Bronze øjenskygge på hele øjenlåget, ton den ud under øjet, og lad linjerne mødes i en spids ved at trække øjenskyggen ud i den ydre øjenkrog.

Tegn globelinjen op med den mørke blå øjenskygge fra Color Riche Quads P3 Baie d'Emeraudes og ton den ned under øjet, hvor den mødes med Color Riche Le Khol 108 Portofino Blue på den våde kant.

Læg Color Infallible Goldmine øjenskygge i øjenkrogen for at åbne øjet.

Trin 3: Tilfør masser af False Lash Wings mascara på de øverste vipper. Læg kun lidt mascara på de nederste vipper for at understrege vingeeffekten.

Trin 4: Læberne fremhæves med Glam Shine, Forever Nude 103.

Neglene lakeres med Color Riche Le Vernis Perle de Jade 602.

Tip: For et mere afdæmpet look, kan du skifte den blå kohl ud med en bronze farvet eyeliner. Eller du kan vælge en neglelak i pangfarve for at give looket mere kant.
ANNONCE
Makeup-kunst - skab selv looket
Makeup-kunst - skab selv looket
Del

Seneste nyt