Aniston

Make-up your mind

Make-up der passer til dig

Det kan være svært at finde de rette farver, når der skal købes make-up, og ofte er det en farveløs lipgloss og neutral øjenskygge, der ender i indkøbsposen. Her kommer en lille basis make-up guide.
Make-up your mind
Der er forskel på, om man er blondine, brunette, rød- eller sorthåret, ligesom der er forskel på, hvilken øjenfarve man bærer rundt på. Alligevel er der dog nogle fællesnævnere at huske på. Når det kommer til øjenmake-up, giver mørke farver dybde, mens lyse fremhæver øjenpartiet. 
 
Blondine: Du må bruge løs af pastelfarverne. Du kan også bevæge dig i de brune nuancer eller de lyse såsom blå og pink. Du skal være opmærksom på, at din foundation passer til din teint. Får du sol om sommeren, kan det være en god ide at have en mørkere foundation om sommeren, end den du bruger om vinteren.
 
Brunette: Du kan fremhæve din hårfarve med en grøn øjenskygge. Derudover kan du bevæge dig i de varme, brune nuancer. Til din sommerkulør er det flot med perlemor i de ovennævnte nuancer. Er du mørklødet, kan du virkelig tillade dig at gå amok i farvepaletten. Vi snakker pink, orange, blå og selvfølgelig også mere afdæmpede farver som rød- og mørkebrun.
 
Rødhåret: Du skal kigge efter varme jordfarver. Et par eksempler kunne være kobber, guld, rødbrun og grøn. Det er vigtigt, at du finder en foundation, der passer til din hud og komplimenterer din teint. Det er vigtigt, at din make-up hverken bliver for lys eller for mørk.
 
Sorthåret: Du skal satse på de varme farver. Du skal prøve at undgå en neutral lipgloss til dine læber, da det vil gøre dem blege og usynlige. Er du sorthåret og mørkglødet? Se under brunettens vejledning.
 
Hvis du især gerne vil fremhæve din øjenfarve, kommer her et par gode råd:
 
Blå øjne: Du vil kunne fremhæve din øjenfarve med en grøn, gylden orange eller brun øjenskygge.

Grønne øjne: Du kan bruge varme, brune nuancer til at fremhæve din øjenfarve.

Brune øjne: Blå eller lilla øjenskygge vil fremhæve dine brune øjne.
 
Et fantastisk fif til øjenskyggen: For at øjenskyggen ikke klistrer til dine øjne og forsvinder, inden du nærmest er kommet ud af døren, så kan du bruge Gosh Eye Shadow Waterproof. Egentlig er den en øjenskygge i sig selv, men den kan også fås i en neutral farve, som du kan lægge under din egen øjenskygge, som herefter vil blive super holdbar.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce