Aniston

Make-up Battle

Så skal der battles på evnerne inden for kunsten at lægge make-up.

The Body Shop afholder intet mindre end en battle i make-up i Field's den 27. marts.

Make-up Battle
Har du en lille make-up-artist gemt i maven? Eller kunne du godt bare tænke dig at teste dine evner inden for denne kunst? Så har du nu muligheden.

The Body Shop afholder nemlig en såkaldt Make-up Battle, hvor de opfordrer alle, der har interesse for make-up (og en vis portion kampgejst) til at deltage i en dyst mod to andre make-up-entusiaster.

Som deltager lægger du make-up på én og får også selv lagt make-up, og det par, der har lagt den flotteste make-up på hinanden, vinder ganske enkelt.

Battlens dommer er make-up-artist Mette Maltha, som udover at dømme også vil dele ud af sine make-up-tips og -tricks fra scenen i Field's. 

Alle deltagere får en goodie bag, og det par, der løber med sejren, kan hver gå hjem med et sæt af den nye certificerede økologiske hudplejeserie Nutriganics.  

Før og efter Make-up Battlen, der løber af stablen den 27. marts 2010 mellem kl. 12 og 14, er der desuden mulighed for at få en gratis mini-makeover eller håndmassage.

Har du mod på at battle i make-up, så kan du melde sig som deltager hos The Body Shops butik i Field's eller møde op ved scenen på Metropladsen (plan 0) den 27. marts.
ANNONCE
Del

Seneste nyt