Aniston

Make over

Bogen alle rigtige tøser burde have

5 ud af 6 stjerner
Det her er simpelthen bogen alle rigtige tøser, piger og kvinder ville ønske lå og ventede på dem under  juletræet. Det er bogen som vi i mange år bare har ventet på. Guiden vi ikke længere vil være foruden.
Make over
To af de helt store indenfor frisørkunst, makeup og stylist-scenen har slået sig sammen og lavet den ultimative guide, som trin for trin fortæller hvordan vi får de bedste resultater ud os selv.

Svenske Gun-Britt og vores egen Dennis Knudsen, kendt fra blandt andet TV2's morgen-tv, har sammen lavet den bedste bog jeg længe har set, med tips til alt, lige fra den daglige pleje til makeup og hårpleje.

Ligegyldigt om du er under eller over 30, om du er gravid eller har andre specifikke problemer, så er der løsninger at finde i deres bog. Den er delt op så du allerførst får de vigtigste grundregler for hudpleje, og derefter tager den årstiderne skridt for skridt. Den fortæller hvordan du henholdsvis forår, sommer, efterår og vinter bør pleje dit hår og din hud. Hvilken makeup, der er den rette for årstiden, og slutter af med at give dig en masse inspiration.
 
Der er også et afsnit, hvor den giver tips til tre forskellige makeup tasker, alt efter hvad du har råd til. Men det bedste er næsten den sidste del, hvor den trin for trin, beskriver de forskellige ansigtsdele, hvad de betyder og hvordan man får det bedste ud
af dem.

Et af de afsnit jeg helt sikkert længe har savnet, er beskrivelsen af, hvordan man lægger den perfekte rouge. Og her får man det ikke kun korrekt forklaret, men også nøje vist på en tegning. Vidste du for eksempel, at der findes ikke mindre end syv forskellige ansigtsformer? Det gjorde jeg i hvertfald ikke, men nu ved jeg, at der er det ovale, det runde, det firkantede, det hjerteformede, det ruderformede, det dråbeformede og det aflange, hvilket er så din ansigtsform?

Gun-Britt

Oprindeligt er Gun-Britt fra Sverige, men familien flyttede til Danmark, nærmere betegnet til Mou udenfor Ålborg, da hun kun var ti år. 1963 startede hun på teknisk skole og i 1968 blev hun færdiguddannet som frisør. I 1976, som 26-årig, åbnede hun så sin første frisørskole, "Art of Cutting" i København, som stadigvæk eksisterer. Den er nu blevet udvidet og har tre søster-skoler i blandt andet  London og New York. Gun-Britt har sin egen produktlinie, som i dag hedder "by GB". Hun har vundet en lang række priser, og sidst var i august 2006, hvor hun blev udnævnt til at være et af Danmarks mest Cool Brands. 

Dennis Knudsen
Blev født i Mørkhøj lige nord for København. I 1981 startede han på frisørskolen, hvor han endte med at komme i lære hos Stuhr. Efter halvandet år hos Stuhr, kom han så i lære som parykmager i TV-Byen. Efter endt uddannelse tog han sin rygsæk og rejste ud i verden, hvor han blandt andet endte med at undervise i Singapore. Hjemme igen, besluttede han sig for at starte sit eget firma, som blev til Faces i Taarbæk. Hans elevtid i TV-Byen kom ham hurtigt til gode, og inden længe lagde han blandt andet make-up på
Bedømmelse
Jeg mener at det for tiden, er den bedste bog af sin art på markedet. Den er ikke kun skrevet af to af Danmarks absolut førende på området, men sammenfatter også deres erfaringer fra et langt liv, som både frisører og makeup specialister. Og al den erfaring kommer nu os andre til gode, på en måde som er både letlæseligt og overskueligt. Det er bestemt den bog jeg ville vælge, hvis jeg ville have en bog om emnet makeup og hår, og en alletiders gave at give enhver kvinde i enhver alder.

Tak til forlaget Aschehoug for fremsendelse af bogen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt