Aniston

Majspandekager

...med lækkert fyld... når du ikke gider at være avanceret

Majspandekager
Sprøde majspandekager med fyld af oksekød, bacon og tomatsauce.

Dej:

1 1/4 dl hvedemel

1 dl majsmel

1 knsp salt

3 dl vand

15 g margarine

Fyld:

50 g bacon i tern

150 g hakket oksekød

1 dl strimlet kinakål

1 tomat

50 g mellemlagret ost

Sauce:

1 spsk hakket løg

10 g margarine

1/2 spsk mel

1/2 dåse flåede tomater

1 tsk sød chili

hvidløgspulver

tabascosauce

Fremgangsmåde:

Hvedemel, majsmel, salt og vand røres sammen. Dejen hviler i en halv time inden bagningen. Bages på panden i ganske lidt margarine i ca. 2-3 minutter på hver side.

Baconen svitses i en gryde. Kødet tilsættes og svitses indtil det er brunt. Herefter tilsættes kinakålen. Tomat og ost skæres i terninger og kommes i gryden. Fyldet varmes igennem.

Løget skæres i terninger og svitses i margarinen. Melet drysses over. De flåede tomater med væde tilsættes. Saucen varmes igennem og smages til med krydderierne.

Pandekagerne rulles om fyldet, og serveres med den varme sauce og frisk salat med fetaost. Kan evt. pyntes med revet ost.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce