Aniston

Maj maj mig!

Barbara Zatler;Sådan er mit liv!

Så er jeg skisme tilbage igen med en lille slat nyheder fra min dagligdag! Det har været en lidt blandet landhandel denne uge, lige fra hotdogs til dovne hunde, men det kan i jo selv læse om ;)

Mandag d. 11.
Maj maj mig!
Væltede ud af sengen godt groggy - kunne slet ikke se noget og måtte føle mig frem, da jeg havde sprækker der hvor mine øjne burde have været!! Hvor er min førerhund? Nårh ja, det dovne læs af en skaldet rotte af en hund ligger og feder den endnu. Står sgu ikke op før kl. har passeret 12! Heldige rad! Det må sgu være fedt bare at sove, skide og æde dagen lang, resten af sine dage  €"&%#&"@/"/"!#

Sjaskede lidt vand i ansigtet, og smed mig ind foran com for at tjekke dagens nyheder og mail. Der var en go nyhed specielt til mig, mit interview i Startstyle magasin Grækenland var ude. Cool! Bortset fra jeg ikke fatter en brik af hvad der står, men går ud fra de ikke har lavet alt for meget om i mine ord.  

Min buddy ringede om jeg var fresh på en tur i Ikea. Jo, selvfølgelig er jeg det, hvem kan ikke bruge en dag derude på at formøble alle sine penge på svensk design ;) Men ligesom vi ankommer taber jeg min iPhone!! €"�%"@/�(@")!(#"&?#%"?#[email protected]%! Pis!!!!! Nu lignede den en der havde opkast, sådan som den var gået fra hinanden!!! Mit hjerte er knust. Det krævede sin mand at få mig i godt humør igen, men det lykkedes med kødboller fra Ikea. Da jeg kom hjem og smed mig på sofaen gik jeg i gang med at sende billeder til Cover Girl FB, da jeg var blandt top 10 :) Prøvede at glemme at min iPhone lå og led. Må ha nyt cover asap!!!!!
Maj maj mig!
Tirsdag d. 12.
Okay så det sagt - jeg sucks til at fægte med samurai sværd. Hvis jeg fik slagene korrekt glemte jeg trinene, og lavede kludder mutter med mine ben :O ufff! Kan bare ikke bruge begge hjernehalvdele på samme tid! Var sgu ved at lave min træner om til den 3 stjernet skiveskåret kødpølse. Mareridt altså!!! Efter endt pinsler tog jeg et smut forbi min frisør, og fik udryddet den sidste snert af pulver heks der gemte sig i mig. Sgu en hård kamp at uddrive hekse!!!

Så var det ellers hjem og surfe lidt på nettet. Tilmeldte mig en model konkurrence på: What you sayin calender model search.  Min dejlige veninde ringede, og vi drønede ud til operaen sammen med en af vores buddies. Det er vores lille område derude, bare at chille og glo udover vandet til solnedgangen, mens man pulser en smøg eller to ;)

Onsdag d. 13.
Var en dejlig dag, men AVVVVV mine arme føles som om de er ved at falde af - oh my god, hvor gør det nas!!!  Hvem skulle tro det skulle ende som totur, at gå til samurai træning :O Efter at have samlet mine arme op ude i gangen, og klisteret dem på kroppen igen, tog jeg mine bil nøgler og samlede en veninde op, og fes ind til byen for at besøge endnu en veninde på café Krasnapolsky. Vi fik os en lille tøse sladder og en latte.

Men videre i dagens program - vi fløj over og hentede fotografen Nikolai Sander Roxman for vi skulle jo lige skyde en babe serie til Monkey magasin.Vi skød på nat clubben Luux.  Shootet gik fint og vi havde det super sjovt især da turen kom til pole dancing - så fik den sgu ikke for lidt, det var meget hårdt at kravle rundt på sådan en pæl. Skvattede ikke en eneste gang ;) Var så sulten da jeg kom hjem. Måtte lige smide et par brød i ovnen og koge pøller - nu det hotdog tid jummy :P Guffede til maven var ved at sprække og der stod hotdog ud af ørene - MÆT! zzzzzzzzzzz
Maj maj mig!
Fredag d. 15.
Startede morgenen med at tage på rigshospitalet, da jeg i sin tid havde fået en brystforstørrende operation, som ikke var blevet helt vellykket. Så nu skulle jeg ind og have dommen på, hvad der så skulle ske. Det tilbud de kunne give var, at fjerne de gamle proteser, men ikke erstatte dem med nye. Så det takkede jeg pænt nej tak til. Vil ikke gå rundt som en anden slattenpatter, der havde ammet hele KBHS amt!! Lægen ville ikke anbefale en klinik, men den søde sygeplejerske gav mig et fif om hvem jeg burde gå til, så greb knoglen og bestilte en tid fluks. Da jeg kom hjem lå der en besked i min mail boks om at mit interview i Franske FHM/Ystor nu var ude, så det sku jeg lige læse og glemme alt det dumme der var i mit hoved den dag. Væk med sig.

Lørdag d. 16.
Mit shot blev aflyst af fotografen da han blev forhindret. Så nu havde jeg en dag hvor jeg bare kunne hvile krop og sjæl lidt.  Nød bare at sidde og lytte til regnen falde, mens jeg prøvede at finde lidt inspiration til mit interview for NIfty magasin i USA. Nå, må jo i gang, så jeg tog fat i interviewet og fik svaret ganske godt hvis jeg selv skal sige det :)

Snuppede mig en kold cola, og tog fat i min ansøgning til Playboy USA om at blive Playmate eller CyberGirl. Huh.., fik mail fra Ford Models om jeg ikke havde interesse i at stille op i deres jagt på en kontrakt hos dem. Det ville da være kanon, så jo da, det vil jeg da gerne. Fik også lige en sludder med gutten fra Ed Hardy Vodka I USA, om at blive kalender model, kunne da klart se mig selv danse rundt i Vodka i lår fede stråler... Især mig, fordi jeg ikke drikker. Så ville da klart være det bedste forbillede de kunne få sig, hmm ;)  Synes faktisk det har været en god dag i dag ;)
Maj maj mig!
Søndag d. 17.
Så blev man sgu lige udvalgt som månedens model for Check point. Det er min gode ven som ejer natklubben, så han mente at jeg også lige skulle have en plads på siden :) Dejligt! Guffede mig fed og mæt, og så var det ellers ud og gøre sig klar til aftenes begivenheder. Havde nemlig bio date med min veninde, whu-huu!!  Landede ved bio 19:20, hvor min veninde stod og ventede. Bestilte vores billetter til Engle & Dæmoner, og så skulle der ellers snoldes :P Det endte dog med at vi fik ædt en hel del af vores slik inden filmen nåede at begynde. Filmen var ret kedelig efter min smag, og havde da også sovet så savlen var ved at drukne hele salen, hvis det ikke havde været for de skod pladser man havde fået tildelt sig, uffff! Savner min seng, så nu vil jeg hjem og sove! Lights out zzzz :)
Del

Seneste nyt