Aniston

Magtens Korridorer rocker Oslobåden

Den 26. april 2013 indtager Magtens Korridorer scenen på Oslobåden i forbindelse med RockCruise 2013.

Magtens Korridorer rocker Oslobåden
Historien om Magtens Korridorer går helt tilbage til midten af 1990’erne, hvor de, med deres egne socialrealistiske sange, brød igennem i bl.a. det københavnske universitetsmiljø.

Siden blev bandet kendte i hele Danmark i forbindelse med skrål-med-sangen ”Hestevise”, som blev en fast del af kultradioprogrammet ”Tæskeholdet”.
 
Den 26. april i år indtager Magtens Korridorer scenen i Sky Club på Oslobåden. Bandet er det første af de etablerede bands, der spiller i forbindelse med RockCruise 2013. 
 
Intime koncerter til søs
Det er 8. år i træk, at DFDS Seaways i samarbejde med ROSA (Dansk Rock Samråd) inviterer om bord til en række intime koncerter på Oslobåden.
 
Og i år vil fans desuden kunne opleve Lisa Nilsson, Lars Lilholt Band samt Mads Langer, der alle vil optræde som en del af RockCruise-programmet.
 
Gæsterne om bord vil dog ikke blot høre god musik til søs. De vil også få mulighed for at komme helt tæt på kunstnerne, idet der maksimalt er plads til 300 mennesker ved hver koncert.
 
Som en del af RockCruise-programmet vil gæsterne på udvalgte afgange desuden kunne nyde upcoming bands på den såkaldte Talentscene i Navigators Bar.
 
 
Se mere om koncerten og RockCruise på DFDS' hjemmeside.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce