Aniston

Mænds vedhæng

Det vidste du ikke om kronjuvelerne

Du tror sikkert, at du ved alt om en fyrs penis - den kommer i forskellige former, længder og tykkelser, og den er et uvurderligt stykke legetøj, når man har sex - men der er meget mere. Her er en masse mere eller mindre overflødig viden om fyrenes bedre halvdel.
Mænds vedhæng
Sæd kan være dødbringende. Det er selvfølgelig meget sjældent (og uheldigt), men hvert år dør der mindst én kvinde af det protein, der er i mænds sæd... Så tøser, lad være med at sluge!

Hvis man tager forhuden på en voksen mand og strækker den helt ud, måler det omkring 7,5 cm x 12,5 cm - stort set samme størrelse som et postkort.

They're... Alive! Sæd kan forblive levende uden for kroppen, hvis det altså er opbevaret ved konstant temperatur, og svømme rundt i deres mælkesuppe i op til seks timer.

I gennemsnit tager det op til otte sekunder at få en erektion fra slap tilstand. Der er dog nogle studier, der har vist, at en minoritet af fyre kan få en på tre sekunder.

75 % af alle mænd når en orgasme på under to minutter efter penetreringen.

Tidsrummet, det tager fra en ejakulation, til at fyren kan igen, bliver længere jo ældre manden bliver.

Hvis det skulle ske, at fyren mister noget af sin penis, så kom stumpen i en ren plasticpose og omgiv den med is. Vikkel derefter den anden stump i noget bandage, og tag til lægen med det samme!

Hvis man ønsker en mere cremet sæd, skal man give fyren æggehvider, omega-3 olie, selen og zink.

Mænd kan træne den muskel, der trækker kuglerne op, når det er koldt, så de selv kan kontrollere den. Sumobrydere gør dette, før de går i kamp, for at beskytte dem selv.

For at hjælpe følsomheden i en penis, så er huden tyndere dér end på resten af kroppen. Faktisk er det det eneste sted på kroppen, at man finder denne tynde hud, so don't you break it!

En gennemsnitlig penis er 10,2 cm i slap tilstand og 15,7 cm i erigeret tilstand. En global undersøgelse har vist, at italienerne er dem, der i gennemsnit har størst peniser. De er efterfulgt af briterne, amerikanerne og israelerne. De stakkels filippinere kom på en sidsteplads med sølle 7,4 cm.

Gennem de sidste to årtier er omskåret forhud blevet solgt til laboratorium, der forsker i kunstig hud. Forhud har nok genetisk materiale til at gro 250.000 kvadratmeter hud.
ANNONCE
Mænds vedhæng
Selvom fyrene påstår, at de kan slukke et brændende hus med deres safter, så producerer de kun 3,4 ml per sprøjt (dette bliver dog øget med op til 1,4 ml, hvis fyren har abstinenser!), så der skal nok en del liderlige mænd til at slukke et hus!

Mænds andet jeg kan fyre sæd af med en hastighed på 45 km/timen. Men inde i kvinder rejser det kun med en hastighed på 0,00176 km/timen.

Frugter som kiwi, vandmelon og ananas får sæd til at smage lidt sødere, hvorimod kød og fisk giver det en smag af smør. Mælkeprodukter kan give sæden en modbydelig smag.

Så tøser, mad ham med kiwi, vandmelon og ananas for at få den søde smag, men lad være med at sluge - man ved aldrig, om man kan dø af det!
ANNONCE
Del

Seneste nyt