Aniston

Mænd og sex

Det giver ikke altid mening!

Når de to køn mødes med de planer at udøve den ældgamle kunst udi lagengymnastik, så opstår der nu og da situationer, som kan få den ene part til at undre sig og fundere lidt over, hvad der helt præcist foregår i den andens hoved.
Mænd og sex
Kvinder er fra Venus, og mænd er fra Mars. Den sætning har vi alle sikkert hørt, og kan nikke genkendende til. Men nu og da sker det, at man støder på en underlig opførsel hos ens partner, som ikke umiddelbart synes at kunne forklares med det simple ordsprog.

Af gode årsager kan jeg ikke udtale mig om emnet set fra en mands synspunkt, så derfor vil denne artikel kun belyse emnet fra kvindens. Dog er der ingen tvivl om, at der nemt kunne skrives en lignende artikel om mændenes oplevelser omkring emnet. Altså, det er ikke kun mændene, der er freaks - desværre.

Her er så nogle af de ting, der lægger op til responsen "What the f***?":

Ingen kys efter blowjob

At få et blowjob er vist noget alle mænd elsker, og det kan da også være ganske underholdende for tøsen, hvis hun har den rette indstilling. Så man vil sjældent opleve, at få et "Nej tak" til sådan et tilbud. Men af underlige årsager, så nægter nogle mænd pure at kysse pigen, efter hun har været lidt sød ved hans "bedste ven". Hvis fyren virkelig syntes at hans pik er så klam, at han nægter at kysse en mund, der lige har omsluttet den, hvordan kan han så overhovedet få sig til at bede om et blowjob?

Ad, jeg har fået sæd på mig!

Ja, man skulle umiddelbart tro, at dette er en sætning taget fra en kvindemund, men rent faktisk så er nogle fyre altså total tøsepivet, hvad angår at få noget af deres egen sæd på sig. Hvad sker der så lige der? Det må godt være indeni dig, men ikke ramme dig udenpå? Og samtidig så forventer fyren, at den pige han dyrker sex med skal sluge hans sæd! Det giver ingen mening.

Ukreative svar

Når man dyrker sex med én man holder af, så er det naturligt, at man gerne vil give den anden en god oplevelse. Derfor kan man nu og da spørge fyren: "Hvad har du lyst til?", så man kan opfylde hans seksuelle ønske. Hvis fyren så har et konkret svar på dette, så er det super, men ofte så bliver det noget i retningen af "Alt muligt" eller "Det hele". Det er så pisse irriterende at få sådan et ukreativt svar - så sig dog hvad du tænder på!
ANNONCE
Mænd og sex
Ingen slik til mig?

Man har brugt x-antal minutter på at give ham et blowjob, og forventer jo så derfor også at tjenesten bliver gengældt. Men nej. Der er egentlig ikke så meget at sige andet end, at det bare ikke er ok ikke at give, når man får.

Selvfølgelig er det godt for hende!

Hvor utroligt det end er, så lykkes det de fleste mænd at ignorere det faktum, at cirka 80 % af alle kvinder ikke kan få orgasme ved penetration af skeden.

Måske tror de bare, at de selvfølgelig kun møder kvinder fra de sidste 20 %, men rent statistisk så holder det jo ikke. Så derfor er der ingen undskyldning, værsgo at gå i gang med stimulering af klitoris. Nu!

Til sidst skal siges, at disse eksempler selvfølgelig ikke gælder for alle mænd, så nu og da kan det faktisk godt lade sig gøre at dyrke lidt god sex, uden at sætningen "What the f***?" dukker op i ens hoved undervejs.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce