Aniston

Mænd og deres udseende

Hvad gør mænd egentlig for at se godt ud? Aniston.dk har spurgt dem.

Mænd og deres udseende
Hvor meget går mænd egentlig op i deres udseende? Hvad gør de ved det? Og hvem gør de det for?

Aniston.dk har talt med to rigtige mænd, som har en holdning til det at se godt ud - både foroven og forneden!

Jakob
Hvad gør du for at se godt ud?
Helt grundlæggende så arbejder jeg primært med mit hår med voks. Og så bruger jeg en trimmer til mit hår i ansigtet. Jeg bruger kun en trimmer, fordi jeg er begavet med et babyface fra naturens side, så uden lidt skægstubbe ligner jeg en lille skoledreng på 20 år. Tøjmæssigt forsøger jeg så vidt muligt at tage det i skabet, som er mindst krøllet.

Hvorfor synes du, det er vigtigt at se godt ud?
Jamen det handler jo om andres opfattelse. Hvis jeg møder en usoigneret fyr, har jeg allerede en dårlig forudindtaget mening om ham. Hvorimod velpleje, pænt tøj og styr på sit shit udstråler power og gennemslagskraft. En ung fyr i hængerøvsbukser har bare ikke rigtig noget pondus ved første indtryk - selvom han sagtens kan være den klogeste af os to.

Hvem gør du dig lækker for?
Andre kvinder! Ha ha! Nej, primært for min kone og mine omgivelser generelt. Men det er da også rart at få et blink nu og da, så man stadig føler, man kan være med, selvom man har rundet de 30, er gift, har barn, hus, bil og kat. Men jeg gør det nok mest for mig selv og min selvtillid, hvis jeg skal være helt ærlig!


Har du en sjov historie om "grooming"?
Haha, nu bliver det personligt. Jeg har engang trimmet hurraleifen lidt for grundigt. Det var ren barnerumpe, og det resulterede i, at alle mine cowboybukser på under en måned var misfarvede i skridtet. Visse af dem fik endda slidt hul pga. kløe. Det er simpelthen for dumt, og derfor holder jeg mig fra den slags i fremtiden. Jeg forstår dog godt, at man kan ”rydde lidt op” dernede for pigernes skyld – men det bliver med saks for mit vedkommende!

ANNONCE
Mænd og deres udseende
Duane
Hvad gør du for at se godt ud? 
Jeg går til træning et par gange om ugen. Og så tager jeg et bad i ny og næ - det skader jo ikke. Hæ hæ. Ellers skal der jo også trimmes hår foroven og forneden. 

Hvorfor synes du, det er vigtigt at se godt ud? 
Udseendet er den måde, man præsenterer sig for omverdenen på. Det første indtryk er jo visuelt (med mindre man altså ikke har været i bad ...)


Hvem gør du dig lækker for? 
Det er først og fremmest for min egen skyld. Der er en del selvtillid forbundet med ens fremtoning.


Har du en sjov historie om "grooming"? 
Måske mere et godt råd: Gå aldrig til danske frisører med en afro! Jeg lader dem aldrig mere klippe i mit hår!


Har du en groomet fyr, vi skal se?
Jakob og Duane er begge fra Connery.dk, hvor de lige nu har en konkurrence, der netop handler om grooming.

Så har du en lækker fyr, vi skal se? Det kan være din far, fætter, ven, kæreste, mand, onkel ... Any one! 

Alle deltagere har mulighed for at få del i shopping og lækkert mandegrej til en værdi af 9.697 kr. NOMINER DIN MAND HER! 

 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce