Aniston

Mænd i uniformer

Hvad er det egentlig med dem?

Mænd i uniformer har altid gjort noget helt specielt ved os piger. Vi ser dem som noget helt unikt, vi tænder ekstra på dem i uniformen frem for nøgne, og ja, så bliver man da lidt nysgerrig efter hvad det er der gør dem så specielle i vores øjne.
Mænd i uniformer
Vi har alle set det. En halvnøgen mand i sin brandmands-uniform. Hans overkrop og ansigt er sodet til fra branden, men samtidig halvsvedig og ekstra mandlig.

Han står med den udspilede brandslange mellem sine hænder og smiler kækt. (Vi husker vel alle de fine brandmænds-kalendere, Gud hvor jeg håber de sender en ud igen i år!)

En anden god klassiker

Du kommer kørende ad Gl. Køge Landevej. Du er i dine egne tanker. Du tænker absolut ikke over hvor stærkt du kører, og pludselig ser du blinket i bakspejlet. Du stopper bilen og frem til ruden kommer den lækreste mandlige betjent. Han beder dig træde ud af bilen og stille dig med hænderne på bilens køler.

På vejen ud tjekker du ham lige ud. Hans uniform er vidst liiige et nummer for lille. Men gør det noget? Nej, ikke for min skyld. En god fast mås i en lækker uniform går jeg i hvert fald ikke af vejen for.

Soldaten i krig

Han er heller ikke værst. Bredskuldret, kamuflage malet, armeret og klar til kamp. Og man siger jo: "I krig og kærlighed gælder alle kneb". Ja tak! Kvinder og børn først, ja han må gerne komme og beskytte mig i tilfælde af der udbryder en "Tredje Verdenskrig".

Min favorit er dog

Han er lige kommet ind med flåden. Han står på dækket og vinker ned. Han træder ud på broen. Han er iført sin hvide officersuniform inklusiv de hvide handsker. (Mums!)
ANNONCE
Mænd i uniformer
Han gør honnør til Kaptajnen og træder ned på landjorden. Griber dig i sine arme, kysser dig inderligt og løfter dig op og bærer dig væk ligesom i "Pretty Woman".

Den lidt "fesne" skal også med

Buschaufføren. Stakkels mænd. De skal lægge øre til mange skældsord på grund af busbilletter. De skal sidde på deres mås hele dagen og så skal de sikkert hjem til en sur kone. De formår dog alligevel at røre noget i os.

Et sødt smil sammen med deres: "Ja tak" kan da gøre vores ellers så sure hverdag god igen. De har så også en forholdsvis lækker uniform.

Et par tætsiddende lærredsbukser, fin, hvid skjorte og så kommer det lækre: deres thermo-vest og tynde yder-jakke. Uha da... Godt vi har mænd nok til vores forskellige smage.

Den afsluttende må være paramedicineren

(am der rykker ud med ambulancen). Ham, der redder liv og samtidig ser hamrende godt ud. Det er der ikke mange, der kan prale af.

De er gerne solbrune, så den neon-gule jakke virkelig træder i karakter. Ham, der giver mund til mund og tager imod nyfødte børn på Hovedbanegården. Ham der virkelig kan få en kvinde til at sukke dybt...

- Kom ikke og sig at ovenstående ikke tænder dig bare det mindste. Hvis ikke, så tør jeg ikke gætte på hvorfor.
ANNONCE
Mænd i uniformer
Jeg tænker tit: Hvad er det med mænd i de uniformer. Hvorfor tænder piger ekstra meget på mænd iført deres arbejdstøj?

Er det fordi det er ordensmagten?

Er det fordi deres uniformer tit sidder ret tæt til kroppen?

Er det fordi de virker mere mandlige?

- Hvad er det der gør os så interesserede i mænd i uniformer?

Jeg har aldrig oplevet nogen af de ovenstående, jeg har kun min fantasi. Til gengæld har jeg så oplevet et par blå øjne og en fast mås i et lækkert habit sæt der virkelig tog benene væk under mig.

Tænder du mere på mænd i uniformer end almindelige fyre fra diskoteket?

Og som afsluttende kommentar til politiets numser: Uhm!
ANNONCE
Del

Seneste nyt