Aniston

Mænd er big spenders på ferien, kvinder er mere nærige

Betaler din mand mere på ferien? Så følger I bare trenden!

Hvis manden alligevel betaler, så vil vi gerne på spaophold!! - Mænd er big spenders på ferien, kvinder er mere nærige Hvis manden alligevel betaler, så vil vi gerne på spaophold!!
Hver mand forventer at bruge næsten 1.300 kr. mere end kvinderne på ferie i 2012.

Mænd er således feriens ”big spenders”. I hvert fald hvis man skal tro mændenes egen vurdering af deres forventede ferieforbrug - og kvindernes for den sags skyld.

Generelt set ser det dog ud til, at danskerne ikke sparer på feriebudgettet i år.

Rejselystne danskere har nemlig skruet op for ferieforbruget fra 2010 til 2011, og de forventer at bruge endnu flere penge på at holde ferie i 2012.

Det viser en undersøgelse om danskernes ferieforbrug, som hoteleksperten Hotels.com har foretaget.

Mænd  bruger 1300 kr. mere
Intet mindre end 20.555 kr. er det beløb, som hver mand i gennemsnit forventer at bruge på ferierejser i 2012.

Mændene forudser således, at de vil skrue feriebudgettet op med 9 pct. (svarende til 1.658 kr.) i år sammenlignet med sidste år, hvor hver mand i gennemsnit har spenderet 18.897 kr.

Til sammenligning forventer vi kvinder i gennemsnit at spendere lige knap 7 pct. mere på ferien i år, hvor vi har budgetteret med 19.286 kr. til ferier.

Det svarer til en stigning på 1.334 kr.

Undersøgelsen, som hoteleksperten Hotels.com har foretaget, handler om danskernes ferieforbrug, og 1.589 danskere er blevet adspurgt.

Er vi kvinder nærige med ferien? Eller går pengene bare til sko, inden vi når at spendere dem på rejser og weekendophold?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE