Aniston

Madonna

Udgiver sit 11. studiealbum

At musik ikke har nogen alder, beviser om nogen den underskønne Louise Veronica Cicone Richie, af nogle måske bedre kendt som Madonna. Divaen som den 16. august 2008 bliver 50 år, har nemlig netop udgivet sit 11. studiealbum.
Madonna
Hard Candy hedder albummet, som udkommer den 28. april 2008. Allerede i slutningen af marts, kommer der dog en smagprøve, i form af singlen "4 minutes". Ifølge hendes pladeselskab Warner Bros., bliver albummet  up-tempo med elementer af urban og hip-hop. 

Det er der bestemt også noget, der kunne tyde på, når man læser, at de herrer Timbaland, Justin Timberlake, Pharrell Williams og Nate "Danja" Hills, har haft en finger med i spillet. Uden tvivl en spændende kombination.

Madonna selv har igennem hele sin karriere elsket at lege med det eksperimentelle, så mon ikke der også denne gang venter os en overraskelse eller to.

Om albummet siger hun selv: "Titlen er en blanding af noget hårdt og sødt... lidt som: I'm gonna kick your ass, but it will make you feel good". 

En udtalelse, som man kun kan forvente af multikunstneren Madonna, som for øvrigt netop er blevet optaget i Rock and Roll Hall of Fame den 10. marts 2008.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce