Aniston

Madonna kuren

Hvordan pigerne fra Paradise Hotel fik et ansigtsløft.

Film- og TV-stjerner over hele verden bruger den originale Intraceuticals oxygen-behandling til at bevare huden smuk og glat. Og flere af de danske Paradise "babes" er også med på bølgen.
Madonna kuren
For nylig var den kendte Hollywood make-up artist, Kris Evans (bill. til højre), som er vant til at behandle de store stjerner, på besøg i Danmark. Og her havde hun flere af de kendte piger fra Paradise Hotel på briksen. Efter de mange uger i Mexicos sol fik både Line Marie og Maria en VIP-behandling med fugt, aloe vera og vitaminer samt en make-up. 

"Intraceuticals er en behandling, som film- og TV-stjerner fra hele verden benytter til at holde deres hud sund og fugtig samt til at forebygge rynker med. Et serum indeholdende bl.a. grøn te, aloe vera, samt antioxidanterne A, C og E samt forskellige planteekstrakter, indsluses i huden ved hjælp af en oxygenmaskine. Og resultatet af én behandling på ca. 30 minutter er en fugtig, fyldig og stram hud, som er meget eftertragtet hos de internationale stjerner", fortæller direktør Jim Groser fra Nyt Smil, som tilbyder behandlingen på klinikker over hele landet.

"Faktisk var det Madonna, der sammen med den verdenskendte hudterapeut Michelle Peck fandt frem til Firmaet O2 Intraceutical. Og derfor er det i folkemunde blevet kaldt for den originale Madonna behandling. Men hun er bestemt ikke ene om at bruge den, masser af kendte film- og TV-stjerner som f.eks. Desperate Housewives-stjernen Eva Longoria er blevet grebet af bølgen. Og nu er det altså de danske Paradise "babes" tur til at få en stram, lækker og strålende hud", slutter Jim Groser.

Yderligere info om priser og behandlingssteder på: Oxygenlift.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce