Aniston

Madonna klar med nyt album og tour!

Madonnas 12. album er lige på trapperne.

Madonna klar med nyt album og tour!
MDNA er navnet på det nye album fra Madonna, som kommer på gaden d. 26.marts. Albummet er Madonnas 12. og er allerede nu kommet massivt godt fra start, inden det er landet i musikbutikkerne.

iTunes fik ekslusivt i starten af februar lov til at starte et pre-sale på en luksusudgave af albummet, og samme dag nåede albummet nr 1 status i mere end 50 lande. Dette er det bedst peakede pre-sale nogensinde i iTunes' historie, så man må sige, at forventningerne må være skyhøje.
ANNONCE
Madonna klar med nyt album og tour!
Give Me All Your Luvin'
Give Me All Your Luvin' er første single fra MDNA, og den tager Madonna lige ind i hjertet af ungdommelig tyggegummi-pop. Med en sound-inspireret af artister såsom Katy Perry og Gwen Stefani samarbejder Madonna sammen med Nicki Manaj og M.I.A på sangen.

I videoen ser man Madonna danse sammen med en masse manga-cheerleaders og en bunke football players, der gør alt for at føre hende frem og beskytte hende.

Videoen er meget tegnefilmsinspireret og har en morsom edge, der til sidst kulminere med Madonna når frem til sit endelige mål og står på en scene sammen med alle fodboldspillerne.

En slags hyldest til fodbolden, som meget passende kunne afspejles til virkeligheden, da Madonna optrådte i pausen til dette års Super Bowl.
ANNONCE
Ny verdensturne
Med udgivelsen af MDNA varlsede Madonna også, at hun ville begive sig ud på en ny verdensturne.

Og her bliver Danmark ikke snydt. Hun gæster Parken d. 2 juli, og billetter er sat til salg igennem Billetnet.

Sidst hun var i Danmark var i august 2009 i forbindelse med 'Sticky & Sweet Tour'en. Dengang var Parken fyldt til bristepunktet, og mon ikke den modne artist igen vil synge for fulde huse.

Billetter sælges fra 300 - 1500 kr og findes på billetnet.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt