Aniston

Made by Anno

Ny netbutik for den kræsne og livsglade karrierekvinde – brugskunst, økologiske velværeprodukter, smykker, tasker mm.

Mens de fleste drejer nøglen til butikken og går konkurs i disse tider, er der for nyligt åbnet en netbutik der dækker hele spektret af karriere kvinder
Made by Anno
Made by Anno er navnet på den skønne netbutik. Netbutikken er et kvinde site med stort K, alle kvinder vil kunne finde noget i butikken. Netbutikken har varer fra alle verdenshjørner: brugskunst fra de to franske mærker Chehoma og Côte Table, skønne sæber og cremer fra det franske og økologiske mærke Durance. Brugskunst og andet godt fra det danske firma Tine K, der holder til på Fyn, moderne vintage brugskunst fra det engelske mærke Typhoon og sjov retro brugskunst fra det hollandske mærke Cabanaz mm. Varesortimentet udvides løbende. Lige nu har vi en masse gode tilbud fra forskellige af vores førende mærker.  

Hverdage kan være triste og ensformige, men ikke hos Made by Anno. Virksomhedens fokus er at skabe glæde og hygge i hjemmet hos alle. Netbutikkens målgruppe er primært kvinder, da vi jo alle ved at kvinder holder af at pynte op derhjemme. Netbutikken kan også gøre underværker, hvis du står og mangler en gave til din kæreste, hustru, veninde eller søster.

Made by Anno blev startet i januar 2008 af den kun 20årige ha.(jur.) studerende Ann-Sofie Ostenfeld. Hun startede med at sælge håndlavede kort til børnetøjsbutikker rundt omkring på Frederiksberg, derefter er det gået hastigt fremad og i dag står hun klar med en netbutik med udvidet varesortiment. Made by Annos strategi er at sælge produkter du ikke kan få andre steder, og gør derfor et stort arbejde ud af at finde varer fra alle dele af verdenen. Made by Anno bestræber sig også på at sætte prisniveauet således at det er fordelagtigt at shoppe på internettet frem for i butikkerne.

Made by Anno byder alle velkommen på www.madebyanno.com
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE