Aniston

Madcon

Den norske hype.

Nu er det altså ikke sådan, at vores nordiske naboer nord for Skagen kun har Holmenkollen at byde på. For musikalsk er de ret godt med.
Madcon
Et af deres seneste bud på god dansemusik er duoen Madcon, bestående af Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam. De to fandt sammen helt tilbage i 1992, men efter kun kort tid stod det klart at her var der noget særligt, og drengene skrev materiale til navne som 50 cent, Alicia Keyes og Busta Rhymes.

2000 udgav de deres første egen single God forgive me. det egentlige gennembrud kom dog først to år senere med hitsinglen Barcelona. Derefter har de støt og roligt fastlåst deres navn som garant for fed musik. 3 studiealbums er det blevet til. 2004 med It's all Madcon, 2007 So dark the Con of Man, og sidst men bestemt ikke mindst deres nye album InCONvenient truth.

Nummeret Beggin, som er et gammelt Frank Vallie nummer fra tresserne, fik en make-over, og kom på som deres startnummer på So dark the Con of Man, er først nu nået over på den anden side af Atlanten, hvor det er det totale sommerhit 2009. Vi bringer en smagprøve til jer her.

Madcon version:
ANNONCE
Madcon


Frank Vallie version:
Madcon
Del

Seneste nyt