Aniston

Mad er en vigtig ferieingrediens

Hver femte dansker bruger mere end 50 pct. af feriebudgettet på mad.

Mad er en vigtig ferieingrediens
Det, der kommer på bordet, spiller en afgørende rolle, når hver anden dansker vælger feriedestination.

Maden er dog specielt vigtig, når vi danskere skal på romantisk get-away med partneren eller, når vi er på storbyferie.

Og faktisk spiser 22 pct. af os mere end halvdelen af feriebudgettet op.

Det viser en undersøgelse om feriemadvaner foretaget af hoteleksperten Hotels.com blandt 2.057 danskere.

Vejen til danskernes hjerter går gennem maden
Det er dermed specielt, når vi rigtig skal forkæle os selv og vores partner, at maden spiller en helt essentiel rolle.

Seks ud af ti danskere (61 pct.) tilkendegiver nemlig, at maden er vigtig eller meget vigtig, når de skal vælge en romantisk feriedestination. Mens mere end hver anden (56 pct.) fortæller, at storbyferien afgøres af mulighederne for indtag af de helt rette måltider.
 
Når vi er på badeferie eller rundrejse er maden dog mindre vigtig for valget af destinationen.
 
”Det er typisk, at det er på de kortere rejser, som eksempelvis et romantisk get-away med kæresten eller den forlængede weekend i storbyen, at vi sætter de kulinariske oplevelser i højsæde. Mens vi på de længere ferier ikke har noget imod at nøjes en gang i mellem. Og når vi er på badeferie eller rundrejse, er det mere strand og oplevelser, der fylder,” fortæller Yvonne Bonanati fra Hotels.com.  
 
Danskerne betaler gerne for de gode madoplevelser
At maden har stor betydning for danskerne på udenlandsrejsen, understreges af, at hver femte (22 pct.) typisk bruger mere end halvdelen af feriebudgettet på mad, mens 67 pct. bruger mere end en fjerdedel af feriebudgettet på at spise.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce