Aniston

Móa - The green balm

Aniston.dk har testet den økologiske alt-mulig-creme.

Én creme til rigtigt mange formål. Det er Móa - og så er den 100 % økologisk.

Móa - The green balm
Jeg er vild med cremer, som kan bruges til både læber, rifter, tørre hudområder og alt det andet. Det er nemlig ganske enkelt godt altid at have sådan en i tasken.

Tidligere har jeg derfor sværget til en creme, som siden har vist sig at indeholde et væld af hormonforstyrrende stoffer. Så den er hermed sendt på pension. Suk!

Jagten på et alternativ er derfor gået ind, og i den forbindelse er jeg stødt på Móa, som er en fed balm, der består af 100 % naturlige ingredienser, 100 % økologiske urter, og som er helt uden kemikalier, kunstige tilsætningsstoffer, parfume, alkohol, parabener og lanolin.

En creme til alt
Móa er blevet testet til alle de ting, jeg tidligere har brugt den "onde" creme til: Læber, tør hud, hård hud på fødderne og meget mere, og The green balm, som Móa også kaldes, opfylder alle opgaverne til fulde.

Faktisk skulle Móa også være velegnet til brandsår, hudafskrabninger og ar, så den kan lidt af hvert!

The green balm giver god fugt, hurtigt. Er nem at bruge og dufter behageligt naturligt.

Og så findes den i en lille udgave, den såkaldte Mini Móa, som er perfekt at have med i tasken - og pusletasken, for Móa er også oplagt at bruge på babys tørre hudområder.

Móa skulle efter sigende være så ren, at man også kan drikke den sammen med lidt honning og varmt vand, hvis du skulle have ondt i halsen.

Absolut et godt køb til en rigtig god pris, som tenderer til at blive årets must-have skønhedsprodukt i min verden.

Móa - The green balm findes i to udgaver med henholdsvis 20 ml og 50 ml til vejl. udsalgspris fra 49 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce